View Full Version : wtyczka
siemka
moglby mi ktos zapodac bardzo wyrazne zdiecie wtyczki do wyswietlacza k750 bo mysle ze cos nie tak . zauwazylem ze w wtyczce jest jakby odgieta jedna strona drucikow (chodzi o wtyczke na plycie glownej) dzieki i prosze o jak najszybsza odpowiedz;/
krystbeny
09-08-2007, 10:50
poszukaj w google albo na filmikach you tube
chłopie w każdym temacie coś piszesz i nic do niego nie wnosisz :???: , google łatwo się mówi ;) , albo w innym temacie hm hm :???: , magus nie rozumie o jaka wtyczkę Ci chodzi ;) możesz bardziej sprecyzować ^_^
Mr.Coolio
09-08-2007, 11:34
Wasik15, o wtyk, dzięki któremu wyświetlacz jest wpięty do płyty głównej. Ja powiem tak. Widziałeś wtyk od taśmy flex? Ten jest taki sam bądź podobny.
O to chodzi? :)
http://images25.fotosik.pl/53/58a6633bf2b14222.jpg (www.fotosik.pl)
Mr.Coolio
11-08-2007, 09:11
Chodziło o wtyk, a nei o gniazdo :)
rawilson
11-08-2007, 10:26
Coolio1 chyba sie myslisz... przeczytaj pierwszy post...
(chodzi o wtyczke na plycie glownej)
Sorka ze tak pozno ale bylem na wakacjach i nie mialem dostepu do kompa no wlasnie o takie zdiatko mi chodzilo;/ juz wiem w czym tkwi problem w moim komie wlasnie ta wtyczka jest jakos dziwnie wygieta w gore znaczy jedna strona jest normalnie a druga jakos odgieta dzieki bardzo za zdiecie:))
nie wie ktos ile taka naprawa mogla by kosztowac ??
i jak przed chwila sprawdzilem to jest to polamane w drobny mak nie wiem dalczego tak jest ale ostatnim razem przed tym razem jak sprawdzalem to bylo cale moze i dlatego ze oddalem do komisun i tam gosc cos rozwalil;/'