View Full Version : Jak odebrać/wysłać zdjęcie w k750i
Witam, mam aparat Sony Ericson k750i i nie mogę odebrać ani wysłać zdjęć z telefonu na telefon. Kiedyś nie było problemu ale chyba kiedyś mi się zawiesił i musiałem wyjąć baterię i po tym chyba ten problem. Komunikat wyskakuje " Błąd profilu internetowego". z Internetu nie korzystam więc tym bardziej dziwne. Jeżeli ktoś wie jak go skonfigurować z góry serdeczne dzięki...Lex
lexiconwitaj takie tematy umieszcza sie w pomocy a nie w programach użytkowych. inni też z tego kożystają to dlaczego ty zaśmiecasz niepotrzebnie swoim tematem nie to forum co trzeba. nie rób haosu
Przepraszam, jestem nowy niech ktoś to przeniesie....Lex
Post raportuję. Następnym razem najpierw zapoznajcie się z forum zanim założycie temat.
A co do twojego problemu to nie mam pojęcia co może być nie tak. A te zdjęcia wysyłasz w formie MMS czy przez łączność lokalną.
Lol ... jak wysyłasz msm to musisz mieć skonfigurowane MMS pod daną sieć ...
Wchodzisz na stronę operatora szukasz coś takiego jak automatyczny konfigurator .. wpisujesz model, markę, numer telefonu i kod dostępu i ci przysyłają na tel. ustawienia ... zapisujesz i śmiga ...
Jak nie chcesz szukać to się po prostu przejdź do salonu operatora i oni ci tam to zrobią :crazy: