PDA

View Full Version : Jak odebrać/wysłać zdjęcie w k750i

lexicon
12-08-2007, 14:48
Witam, mam aparat Sony Ericson k750i i nie mogę odebrać ani wysłać zdjęć z telefonu na telefon. Kiedyś nie było problemu ale chyba kiedyś mi się zawiesił i musiałem wyjąć baterię i po tym chyba ten problem. Komunikat wyskakuje " Błąd profilu internetowego". z Internetu nie korzystam więc tym bardziej dziwne. Jeżeli ktoś wie jak go skonfigurować z góry serdeczne dzięki...Lex

nati20
12-08-2007, 16:24
lexiconwitaj takie tematy umieszcza sie w pomocy a nie w programach użytkowych. inni też z tego kożystają to dlaczego ty zaśmiecasz niepotrzebnie swoim tematem nie to forum co trzeba. nie rób haosu

lexicon
12-08-2007, 16:29
Przepraszam, jestem nowy niech ktoś to przeniesie....Lex

RazorX
12-08-2007, 18:16
Post raportuję. Następnym razem najpierw zapoznajcie się z forum zanim założycie temat.

A co do twojego problemu to nie mam pojęcia co może być nie tak. A te zdjęcia wysyłasz w formie MMS czy przez łączność lokalną.

lexicon
12-08-2007, 18:37
mms

MTK
12-08-2007, 22:22
Lol ... jak wysyłasz msm to musisz mieć skonfigurowane MMS pod daną sieć ...
Wchodzisz na stronę operatora szukasz coś takiego jak automatyczny konfigurator .. wpisujesz model, markę, numer telefonu i kod dostępu i ci przysyłają na tel. ustawienia ... zapisujesz i śmiga ...
Jak nie chcesz szukać to się po prostu przejdź do salonu operatora i oni ci tam to zrobią :crazy: