View Full Version : Jak uzywac Gslide ?? pomocy!
Witam chce przerobic swojego k750i na w800 ale potrzebuje pliki FS i FLASH pobralem je juz ale nie umiem obslugiwac programu Gslide zebi przerobic W800_R1BC002_FS_EMEA1 na FS a W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA na FLASH .
Powiedzcie pliz w jakie pola co mam wybrac : :lol:
Krok 1.
Uruchamiamy GSlide, i robimy pliki MAIN oraz FS. Po prostu wyszukujemy plik w800_r1bc002_main, i klikamy na process. Zmieniamy jego nazwę na main(standardowo flash). Później to samo robimy z plikiem w800_r1bc002_fs. Zmieniamy jego nazwę na FS. Wgrywamy oba pliki do telefonu za pomocą PhoneXS'a.
Nie widzisz pierwszego kroku swojego poradnika?? ;-)
"i robimy pliki MAIN oraz FS." no ale jak w jakie pola co mam dac np. w Flashfile ,header , out put ????????????????????????????????????
Porsze o szybka odp
prosze tu masz gotowe pliki main i fs oraz folder custom
http://www.4shared.com/file/20969586/e1e9833c/do_wgrania.html?dirPwdVerified=305eab3c
nie musisz wchodzic do gslide ;-)
a musze osobno wgrywac FS (odlaczam) lacze FLASH ??? czy razem i co do phonexs to co mam zaznaczyc w Choose Operations w zakladce flash ???
No masz ze:
Odpalamy XS++, wybieramy USB, maksymalną prędkość i wciskamy connect, wciskamy na telefonie C i podłączamy go pod USB. Wybieramy zakładke flash, wybieramy przerobione pliki main i FS oraz zaznaczamy odpowiednie opcje - flashuj main,flashuj FS.Nie zaznaczamy tam opcji finalizacja.
Mówiłem żebyś moim pordanikiem zrobił :roll:
wszystkie pliki wgrywasz pojedynczo z wyjatkiem custom bo custom wgrywaszz w farze ;-)
Lord zrobilem "twoim" sposobem i udalo sie wielkie dzieki wszystkim ktorzy mi pomagali :D