View Full Version : Problem pozmozcie :/
Mam taki problem wgralem softa od w800i ale mam tylko jezyk angielski u was tez tak jest? Jest jakis patch albo cos zeby byl jezyk polski?
sebolowski
22-08-2007, 18:26
nie wgrales customizacji...
a wjakiej jestes sieci??
wiesz jak to wgrac??
ja tam miałem jak wgrałem tylko plik main... potem jak wgrałem fs to sie wyswietlało zebym sie skontaktował z operatorem wgraj plik i fs a potem custom niestety teraz nie moge wejsc na shareda ale jak tylko wejde to dam ci link ;-)
wgralem main i FS ale mialem problem z customizacja mozecie mi powiedziec jak to zrobic?
a moja siec to plus [ma to cos z tym wspolnego?]
custom wgrywasz do fs/tpa/preset tam kasujesz stary custom i wgrywasz nowy.... a w ogóle to wgrywałes custom?
sebolowski
22-08-2007, 18:44
wgraj customizacje Farem do tpa/preset/custom
usun wszystko co tam sie znajduje i wklej sciagnietego customa jest na forum...
ajj lampard8 byl szybszy :D
a mozecie to bardziej szczegolowo opisac?
sebolowski
22-08-2007, 19:05
pobiez custom tu http://franek.4shared.com/
a tu masz jak wgrac http://se-center.info/viewtopic.php?t=10728
mam problem jak wlaczam fara i wchodze do katalugu FS to mi sie telefon wlacza i lipa :(
a jaki masz cid tak w ogóle? a fon ci sie włącza bo pewnie puszczasz c wgraj ten custom do fs/tpa/preset tam usun stary custom i wgraj nowy
http://www.4shared.com/file/20969586/e1e9833c/do_wgrania.html?dirPwdVerified=305eab3c
cid mam 49 wgralem custom i language ale przez to nie chcial sie wlaczyc mi telefon :/ wiec na nowo sflashowalem main telefon sie wlaczyl ale nie bylo polskiego znowu byl tylko angielski zaraz zrobie custom i language od nowa :/
daj tylko custom!!!!!!!!!! nie wgrywajj jezyka to bedzie polski raczej
dobra wgralem custom [nie wgrywalem language] i fon mi sie nie chce wlaczyc :/
//EDIT
wydaje mi sie ze mam taki sam problem jak kolega kaamil
A wgralęś rest?
Fon reaguje na far/phone xs ?
tak reaguje
a jak wgrac ten rest?
Ja sie już z tym męcze chyba 3 godzinę... flashuje po kolei main fs wgrywam łamacz, ide do fara tam fona nie widzi. Wtedy nie chce się włączyć. Flashuje main telefon się włącza ale jest błąd konfiguracji. I tak w kółko.
Wchodzisz do FAR do zakladki FLASH i tam wgrywasz plik rest pod swój soft.
edit.
Kamil, spróbuj moze z innym farem, a jak nie to na innym komputerze ! :)
wchodzisz do flash i tam go kopiujesz musi byc taki sam jak twój soft
edit. nie zdazyłem.... :razz:
A co zrobić gdy nie mogę wejść do fara by wgrać resta? ^^
wielkie dzieki Franeek i lampard8 telefon sie wlaczyl, jezyk polski byl do wyboru wszystko chodzi jak ta lala xD temat mozna zamknac :)
Jeszcze mi trzeba pomóc... :/ Franeek próbowałem już na dwóch komputerach kilkoma farami i dalej nic.
Far widzi mój telefon, zaś ten telefon od kolegi dalej nie zauważony...
no kamil a resta wgrywales?
Wszystko wgrałem... Customizacje itd, ale resta nie. Dlatego teraz szukam sposobu jak wgrać resta bez fara.
rawilson
22-08-2007, 23:32
Kaamil xs++
no to wgraj resta i bedzie po problemie :P
no to wgraj resta i bedzie po problemie Razz
naucz sie czytac ze zrozumieniem.....
Far widzi mój telefon, zaś ten telefon od kolegi dalej nie zauważony...
a moze spróbuj tym se tool 2 site wgrac resta ;-)
Wiecie że nie jestem dobry w to wszystko więc może jakaś instrukcja jak to wgrać? Nie chce fona jeszcze bardziej dobić. Widziałem temat rawilsona ale nie było tam nic jak wgrać tym resta.
Widziałem temat rawilsona ale nie było tam nic jak wgrać tym resta.
juz jest napisane jak wgrac ;-) wszystko ładnie opisane jest :smile:
A jakbym po raz kolejny flashował w tym se tool od nowa? Trzeba wgrywać resta? Bo custom to chyba oczywiste.