PDA

View Full Version : Uszkodzenie nie wiem ?

Fatty
03-09-2007, 11:35
Pare dni temu bylem na imprezie gdzie moj k750i moglbyc poddany czynnikom lekkiego spocenia sie ... wiadomo ... goraco a telefon kisi sie w kieszeni spodni.
Dzien po imprezie zauwazylem ze cos dziwnego dzieje sie z moim tele. Mianowicie wylaczal sie naciskajac klawisze 1,2,3. Prawdopodobnie to moze byc klawisz wylacznika ,... nonstop sie wylacza.
Gdy udalo mi sie w koncu wejsc w opcje testu telefonu, w opcjach uslug testowania klawiszow prawie caly czas wyswietlal wlacznik/wylacznik.

Co dobre oddalem go do punktu w ktorym go kupilem, nie mam juz gwarancji wiec robili mi go za oplata. Zdarli ze mnie 100zl, wgrali nowy soft, ponoc cos tam wymienili w jakis procesor czy cus ... sami nie wiedzieli dokladnie, wiec przypuszczam ze to sciema.Niby dzialal 3-4dni normalnie do wczoraj. Wrzucilem pare motywow i dalej kicha.
Ide oddac im spowrotem telefon bo mam niby jeszcze rozruchowy miesiac czasu gwarancji.

weer
03-09-2007, 11:45
Opowiadanie dobre. Ale nei widze nigdzie żadnego pytania.

sunny erricsun
03-09-2007, 11:53
racja fajne opowiadanie xD dzieki za info ;)

Fatty
03-09-2007, 11:55
hehe no OK ... czy moze byc to taki czynnik jak przedstawilem, wilgoc i te sprawy. Czy faktycznie to wylacznik. Moze ktos mial podobny problem. Jak z tego wybrnać?

sunny erricsun
03-09-2007, 11:57
ja bym poszedł do innego serwisu oni ci powiedzą co naprawde było zrobione i co jest uszkodzone

Fatty
03-09-2007, 11:59
i dodatkowe koszta ponosic?

sunny erricsun
03-09-2007, 12:04
no ale jestses na tyle zdesperowany żeby rozkręcać fona na części pierwsze i główkować godzinami czy aby napewno to wymienili? czy to napewno oryginalne? itp.