exodus.mc
03-09-2007, 17:26
Ustawilem sobie piekny alarm na 15 jako ze o tej godzinie koncze robote no i siedze sobie w pracy, cos tam dlubie - akurat gral mp3 z SE i wlacza sie alarm - co slysze - standardowy alarm ten "Greeting". Ustawiona mialem na alarmie mp3 wiec stwierdzilem ze jak gra mp3 to nie moze byc jakas mp3 na alarmie bo nie zadziala. Przekonwertowalem to co tam chcialem na wav i 3gp i zaczalem testowac... I teraz moje zalamanie. Co bym nie ustawil na alarmie - mp3, wav, 3gp - to przy dzialajacym playerze mp3 slychac to nedzne "Greeting".
Pytanie - czemu tak jest ze przy grajacej mp3 nie dziala ustawiony dzwonek ALARMU - jezeli gra ten standardowy bzyczek to czemu moje w 3gp nie chce...
Jak nie dziala mp3 player to wszystko pieknie dziala - dziwek alarmu taki jak ustawiony...
Pytanie - czemu tak jest ze przy grajacej mp3 nie dziala ustawiony dzwonek ALARMU - jezeli gra ten standardowy bzyczek to czemu moje w 3gp nie chce...
Jak nie dziala mp3 player to wszystko pieknie dziala - dziwek alarmu taki jak ustawiony...