View Full Version : POMOCY PROBLEM :(
maydayxxx
04-09-2007, 15:59
MAM SE K750i + 1 gb sony i mianowicie chodzi o to ze mam chyba wirusa na tel :( problem jest nastepujacy jezeli ktos chce mi wyslac jakas tapete dzwonek czy motyw obojetnie czy przez bluetooth czy irde wyskakuje komunikat pamiec pelna usun zbedne pliki choc na karcie mam jeszcze ze 100 MB wolnego miejsca i na tel ok 10 mb :( a jak wyciagne memory to zapisuje mi na telefonie . LUDZIE POMOCY JAK MAM ROZWIAZAC TEN PROBLEM :(( moje gg 7943840 lub mail maydayxxx@op.pl mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze mi rozwiazac ten problem !! z gory dzieki
No to nie wirus chyba tylko wadliwa karta :P
Tak mi się tylko po opisie wydaje
Gwarancja to dobra rzecz radziłbym ci najpierw wymienić i potem tu pisać ;) Ale może tutejsi spece ci pomogą
maydayxxx
04-09-2007, 17:25
zapomnialem dopisac obojetnie jaka karta brat tez ma se i jego wsadzalem i standardowa 64 mb tez tak jest
maydayxxx
04-09-2007, 17:31
poczatkowo kazda po sformatowaniu dziala dobrze ale pozniej juz jak jest wiecej plikow na nia wrzuci to sie tak robi :( probowalem na 4 kartach :( myslalem ze ta moja standardowa jest zla ale jednak nie :(
To raczej błąd karty, skoro na telefonie ci zapisuje. Skontaktuj się ze sprzedającym i niech on coś powie. Może wymieni kartę.
Albo coś ci się w porcie zepsuło, chociaż mało prawdopodobne.
Jeżeli masz gwarancję na telefon spróbuj tak, może to wina softu?
Jezeli nie to możesz sam wgrać nowy soft. Jak? >TUNNING.
Możesz też potraktować telefon SEUS'em. Nie stracisz gwarancji.
Joga K750i
04-09-2007, 18:35
A może masz podrube Karty z Allegro ?? chodz wątpie, żeby ten problem.
Popatrz na swoja karte i obejrzyj:
http://se-center.info/viewtopic.php?t=1589
kondziorro
04-09-2007, 18:50
Ja też mam ten sam problem. Próbowałem wszystkiego, zmieniałem softa, wkładałem inną kartę pamięci i nic. Widocznie jest to sprawa elektroniczna, a nie moge oddać telefonu na gwarancję, ponieważ juz ją straciłem. :) Ale jak dla mnie to nie przeszkadza i nie martwię się tym problemem :D
Joga ja nie mam tych napisów tylko w samym rogu mam takie kółko w którym pisze "For use with PSP..." Karta jest oryginalna. Więc nie do konca jest tak jak napisano w tym "poradniku", choć oczywiście większość się zgadza "czcionka napisów itd"
maniek-07
04-09-2007, 19:52
A może masz podrube Karty z Allegro ?? chodz wątpie, żeby ten problem.
Popatrz na swoja karte i obejrzyj:
http://se-center.info/viewtopic.php?t=1589
Jak byś się nauczył czytać to on napisał, że próbował na kilku kartach więc wiesz... Według mnie to jest taki mały bug SE nie wiem o co chodzi... na szczęście jeszcze mi to się nie dzieje :mrgreen: kombinuj chłopie może jakoś wyjdzie...
PS
weś spróbuj swoją kartę wsadzić do czyjegoś SE i wyślij na tą kome coś i zoba czy dalej jest to samo... może masz coś walnięte z kieszenią i po wsadzeniu jakiej kolwiek karty w jakiś 90% zapełnioną coś sie rypie...
maydayxxx
09-09-2007, 19:41
wracajac do tematu wiec tak niby karta sie zgadza z orginalna a zrobilem aktualizacje sofru z oficjalnej strony se i wyczytalem ze jak ma sie zamiar formatowac karte to tyko samym FAT a nie FAT32 i nie zaznaczac opcji szybkiego formatowania , zrobilem tak i narazie smiga dobrze mam zajete tak z 82 % z 1 gb
maydayxxx
09-09-2007, 19:50
http://www.allegro.pl/item223952789_memory_stick_sony_high_speed_pro_duo _1gb_tanio_.html
a o tej karcie co powiecie??
rawilson
09-09-2007, 20:19
podrobka... na oryginaly masz 5lat gwary!