PDA

View Full Version : g³o¶nik w se k610i

barthez73
06-09-2007, 15:40
Mam problem z g³o¶nikiem w moim se...
gdy uruchamiam odtwarzacz przez u³amek sekundy g³o¶nik dzia³a ale po chwili
gra bardzo cicho (g³o¶no¶æ porównywalna z g³o¶no¶ci± rozmowy).
W serwisie nie umieli sobie z tym poradziæ ,ja te¿ nie wiem co sie z tym dzieje... proszê o pomoc. :evil: :cry: :?:

damiano
06-09-2007, 16:20
W serwisie nie umieli sobie z tym poradziæ

Co to znaczy nie potrafili? Bez sensu, wg mnie je¶li to nie jest wina u¿ytkownika, maj± albo naprawiæ, albo daæ nowy telefon, ja na twoim miejscu k³óci³bym siê

Kaamil
06-09-2007, 16:26
A sk±d wiesz, ¿e barthez73 odda³ telefon na gwarancjê? Ehh. Czytanie ze zrozumieniem.

damiano
06-09-2007, 16:32
ale odda³ do serwisu, i czy ma gwarancje czy nie, nie robi to ró¿nicy. Je¶li ma - nie poradzili sobie, je¶li nie przecie¿ zap³aci³by, przecie¿ napisa³, ¿e w serwisie sobie nie poradzili, a nie ¿e za du¿o chcieli. i kto tu nie potrafi czytaæ ze zrozumieniem...

Kaamil
06-09-2007, 17:03
To serwisy musz± wszystko potrafiæ? Nie wiedzia³em...
To chyba nie jest obowi±zek serwisów wiedzieæ wszystko o wszystkich telefonach?

damiano
06-09-2007, 17:48
aha a ty by¶ by³ zadowolony gdyby¶ mia³ telefon na gwarancji, zepsu³oby sie w nim co¶, odda³by¶ do serwisu a oni powiedzieli: sorki ale nie potrafimy tego zrobiæ.

I ¿eby nie by³o niejasno¶ci barthez73 móg³by¶ powiedzieæ czy masz gwarancjê??

weer
06-09-2007, 18:31
To serwisy musz± wszystko potrafiæ? Nie wiedzia³em...
To chyba nie jest obowi±zek serwisów wiedzieæ wszystko o wszystkich telefonach?

Jezeli jest to serwis SE to ma OBOWI¡ZEK ca³kowitej wiedzy na temat wszystkich telefonów. Znaczy do tego stopnia, aby naprawiæ ka¿d± usterkê, a jak nie, to po prostu maj± obowi±zek przes³ania nowego telefonu (z now± gwarancj±).

Kaamil
06-09-2007, 18:44
Je¿eli kupi³e¶ telefon ca³kiem gdzie indziej, np od kolegi to te¿ maj± obowi±zek daæ Ci nowy telefon je¶li masz gwarancjê? Nie. Poza tym barthez73 nie napisa³, ¿e ma gwarancjê (nie napisa³ te¿ ¿e jej nie ma), nie napisa³ do jakiego serwisu odniós³ telefon. Ma³o to takich osiedlowych komisów-serwisów? Bardzo du¿o. I je¿eli kupi³ telefon (przyk³adowo!!!) od kolegi to pierwszy lepszy serwis nie ma chyba obowi±zku mu tego naprawiaæ? (oczywi¶cie nie ma gwarancji w tym wypadku) Nie wydaje mi siê równie¿, by serwis SE ponosi³ odpowiedzialno¶æ za tego typu usterki.

Poza tym skoñczmy t± minik³ótniê, bo zamiast pomagaæ tylko ¶miecimy w temacie.

damiano
06-09-2007, 19:09
oki ju¿ nic wiêcej nie mówiê chodzi mi tylko dok³adnie o to co napisa³weer.

Nolimited
13-01-2008, 16:11
Albo co¶ musia³e¶ zrobiæ ze swoim soniakiem ¿e tak cicho gra... ale my¶le ¿e musisz wgraæ nowy soft, je¶li dalej bed± problemy to trzeba rozbieraæ fona

xxxSereKxxx
12-02-2008, 20:44
noo wiesz wkoñcu to ich praca za to dostaj± pieniadze i powinni sobie z czym¶ takim poradzic ;D bo jak nie oni to kto ma mu pomóc ?

SE Lady
12-02-2008, 23:35
Albo masz uszkodzony glosnik, albo poszedl Ci wzmacniacz audio lub element zasilajacy. W 2 przypadku konieczna jest wizyta w serwisie - wymagana bedzie naprawa lutowana.