PDA

View Full Version : Ostrzeżenie dla "tunning-owców" :P

k00nrad
06-09-2007, 21:18
A więc tak, kupiłem do mojego K750i korpus od w810i i przedni i tylny panel od K750i, kartę 1 GB i nowe słuchawy. Ładnie go rozkręciłem, skręciłem i okazało się, że za mocno podokręcałem śrubki i pogiąłem jakieś części (głównie od wyświetlacza ^_^' ) Teraz sprzedaje mojego k750i na części i czekam do gwiazdki może uzbieram kasę na w900i :? A więc dla wszystkich, którzy są pewni, że wszystko pójdzie dobrze, mówię - to nie jest takie łatwe :]

A teraz takie pytania do ogółu, wie ktoś czy do w900i jest FAR albo jak ktoś zna jakies forum gdzie jest cos o tunningu tego telefonu niech napisze na PM będę wdzięczny :) Pozdro

pcxxiv
06-09-2007, 21:23
zomg

Jeśli dokręcasz śruby do czasu aż ci się znudzi kręcenia a nie do oporu to się potem nie dziw że zrywasz gwinty i łamiesz podzespoły :/ Paranoja.

ludzie jak rozkręcają telefony, szczególnie takie jak k750i, to uważają na każdą część, każda śrubka do innego pojemniczka, wyświetlacz płyta główna - wszystko delikatnie powyjmowane i poukładane na blacie żeby czegoś przypadkiem nie uszkodzić. Skręcanie równie delikatnie, nic na siłę, antenę od bluetooth pincetą, płyta główna w korpus milimetr po milimetrze, a ty tak po prostu zgniatasz wyświetlacz... jesteś moim idolem.

mork11
07-09-2007, 20:49
Ja tak samo rozwaliłem mojego K510
Tera se kupuje W300ima ktoś może do niego jakieś modyfikacje?