View Full Version : "popsucie" sie gier
kaelowiec
07-09-2007, 22:36
panowie sprawa wyglada tak nainstalowalem w ch.. gierek , i zeby zwolnic troche pamiec telefonu , poprzenosilem je na karte pamieci
po tym zabiegu 90% gier ma takie jakby przekreslenie czerwona kreska i nie da sie uruchomic ani naet przegrac spowrotem do pamieci telefonu , jedynie usunac ??
pomozcie blagam
Moze przenies spowrotem do pamieci telefonu :/
zeby zwolnic troche pamiec telefonu
Moze przenies spowrotem do pamieci telefonu
pawcik zauważyłem, że piszesz dużo niepotrzebnych postów...
kaelowiec przeniosłeś gry za pomocą telefonu? Jak tak, to usuń (jeżeli gry te masz na kompie) je z karty i bezpośrednio na kartę je wrzuć.
kaelowiec
08-09-2007, 14:56
omfg
mam je na kompie
ale gdzie mam je wrzucic ?
do "other" ?
tak przeciez robi sie standardowo , potem je trzeba instalowac , a robi to do pamieci telefonu i do karty trzeba przenosic z telefonu , ja tak wlasnie zrobilem i efekty byly jak opisalem
pawcik , przeciez napisalem ze nie da sie ich przeniesc z powrotem !
da sie tylko skasowac
omfg
mam je na kompie
ale gdzie mam je wrzucic ?
do "other" ?
tak przeciez robi sie standardowo , potem je trzeba instalowac , a robi to do pamieci telefonu i do karty trzeba przenosic z telefonu , ja tak wlasnie zrobilem i efekty byly jak opisalem
pawcik , przeciez napisalem ze nie da sie ich przeniesc z powrotem !
da sie tylko skasowac
No ale przenisc przez telefon Wiecej-Przen.dop.zew. moze chciaz te ulubione ;)
hm... nie mogę jakoś dojść o co chodzi :razz:
Podłączasz telefon, wchodzisz w mój komputer i masz tam dysk wymienny, to jest telefon właśnie, wchodzisz tam i do other wrzucasz te gierki, a potem z poziomu telefonu instalujesz je. O to chodzi? :)
kaelowiec
08-09-2007, 15:22
takie cos to przeciez norma
myslalem ze proponujesz mi jakis inny lepszy sposob ?
ten standardowy przeciez wymaga pozniejszej instalacji ( do pamieci telefonu)
pawcik http://images20.fotosik.pl/73/599a204f4bd4ed3a.jpg (http://se-center.info/profile.php?mode=viewprofile&u=1379) juz strzelil te gry nie rozumiesz ? (sa przekreslone czerwona kreska )
edit:
zarobiłeś ostrzeżenie - warto było?
następnym razem powstrzymaj emocje
the bill
kaelowiec
10-09-2007, 12:38
??
the bill
10-09-2007, 13:17
??
co to ma znaczyć?
post pod własnym postem? kolejne ostrzeżenie?
gdy instalujesz grę z katalogu [other] znajdującego się na karcie, to gry instalują ci sie właśnie na karcie, nie na telefonie.
więc sprawa jest prosta - kopiujesz instalki na kartę a potem instalujesz je i będziesz mieć je na karcie
z katalogu [other] znajdującego się na karcie, to gry instalują ci sie właśnie na karcie
Błąd ! Instaluja sie w telefonie :/... ale jak się przeniesie na karte to chodzą... a po jakimś czasie nie działaja tak jak u kaelowiec
... moim zdaniem to jakiś błąd w sofcie... niesstety... i dlatego ja mam całą pamieć fona zajętą grami a na karcie zero gier ;-)
the bill
10-09-2007, 20:03
Błąd ! Instaluja sie w telefonie
dzięki kuki, trochę mnie to dziwi, ale nie byłem pewien. informacje te wziąłem jednak ze swojego telefonu. wiadomo - inna "platforma", lecz byłem przekonany że instalacja przebiega tak jak w K800 - cóż, nie myli sie ten, kto nie pracuje :wink:
kaelowiec
10-09-2007, 21:31
kuki , 1 zdiagnozowal sytuacje , pytanie czy jest na to jakas rada ?
bill , jak inaczej mialem "podbic" temat ?
pozzdr