:cry: Witam ! Mam mały problem, chciałem sobie trochę dopieścić mój fonik i zassałem sobie nowy temat, dodam że z tego forum,wrzuciłem go na komórę i w momencie kiedy go ustawiam telefon odrobinę szwankuje . Czy jest możliwość wywalenia go w jakiś prosty sposób z telefonu?Dodam że jestem kompletnym laikiem w tych tematach, wiec jesli ktoś wie jak to zrobić to proszę o instrukcje jak dla dziecka!
chlopacek92
09-09-2007, 01:02
Oczywiscie, ze da rade :wink:
:arrow: Wiec po pierwsze:
Co dokladnie szwankuje?
:arrow: Po drugie:
Aby pozbyc sie tego motywu i powrocic do poprzedniego wchodzisz w menedzer plikow -> motywy -> i wybierasz motyw, ktory miales wczesniej (domyslny). Gdy juz to wszystko zrobisz i bedziesz mial pierwotny motyw, znow wchodzisz menedzer plikow -> motywy -> i wybierasz motyw, ktory chcesz usunac. Odnajdujesz go i klikasz C, zostaniesz zapytany o potwierdzenie, wiec potwierdz :wink:
Dodam że jestem kompletnym laikiem w tych tematach
Hehe, masz u mnie ogrooomnego plusa, ze sie tego nie wstydzisz ;D
Jesli masz jeszcze jakies watpiwosci to pisz albo tutaj, albo do mnie na PW (prywatna wiadomosc).
Pozdrawiam!
:D Już po kłopocie jakoś dałem radę za pomocą programu z płytki i jest już o.k nawet nowy temat działa , jestem z siebie dumny ! Dzięki za pomoc!