View Full Version : Problem z Aparatem.
Witam. Jest to mój 2 post na tym forum i myślę, że nie ostatni. Więc mam pewien problem. Telefon mam 4 miesiące od dłuższego czasu zdjęcia bardzo kiepsko wychodzą tzn: bardzo widać pixele, czasem sie rozmywa mimo, że zdjęcie było robione stabilnie. Chodzi mi przedewszystkim o pixele bardzo je widać nawet w 640x480. Wychodzą przy świetle dziennym jak i żarówkowym. Zdjęcia są po prostu ochydne. Co polecacie zrobić? Dzięki za pomoc z góry Pozdrawiam
zmien stery od aparatu ale to strata gwarancji a robisz zdjecia w zoomem?
Wstaw przykłądowe takie zdjęcie i podaj link do niegoo (albo miniaturkę). Zobaczymy, stwierdzimy i pomożemy.
Być może nie masz ustawionej w telefonie "maksymalnej jakości". Ale wstaw zdjęcie, jak podpowiada AlaN :) Łatwiej będzie ocenić.
lampard8 dlaczego od razu wgrywać stery? Nie rozumiem tego...
Mr.Coolio
09-09-2007, 22:14
lampard8 dlaczego od razu wgrywać stery? Nie rozumiem tego...
Właśnie. A jak by tak zmienił stery, a byłaby to jakaś usterka natury techninczenej? Nie uznaliby mu gwarancji po tej operacji(jeżeli posiada takową) :)
Przepraszam za temat... Zrobiłem reset telefonu (ustawienia fabryczne itp.) i działa już dobrze :| nie mam pojęcia dlaczego... a jakość zdjęcia miałem wysoką ustawioną... już jest dobrze Dzięki za pomoc. Pozdro Temat można zamknąć :)