PDA

View Full Version : sa zdjecia ktorych nie ma..dziwne :/

brodziu
12-09-2007, 14:58
witam..mam taki problem ze ostatni zrzucalem wszytsko z tel a pozniej wrzucalem to samo i wszytsko jest oproxcz zdjec z folderu gdzie sa zdjecia robione telefonem...ale chodzi o to ze jak wejde do tego folderu to nic tam nie ma ale gdy wejde na informacje to pokazuje ze jest tam 90 plikow..druga sprawa ze jak podlacze tel do kompa i wejde do tego folderu to widze te zdjecia ale po odlaczeniu telefonu juz ich nie ma w tym folderze..mam nadzieje ze nie zakrecilem za bardzo..czekam na info dzieki i pozdrawiam

lampard8
12-09-2007, 15:19
nie zmieniałes nazw zdjec na kompie?

Franeek
12-09-2007, 15:20
Troche tego nie rozumiem..

druga sprawa ze jak podlacze tel do kompa i wejde do tego folderu to widze te zdjecia ale po odlaczeniu telefonu juz ich nie ma w tym folderze..
To jest normalne. Przecież komputer czyta karte z telefonu. Jak odlaczysz telefon to traci połaczenie z kartą wiec plików nie widziz na komputerze.

CO do 1 problemu to może usun je i wrzuć jeszcze raz... ?

edit.
lampard, a co ma do tego nazwa zdjęcia.. ?

brodziu
13-09-2007, 11:15
no troche zakrecilem chodzi mi o to ze jak tel jest podlaczony do kompa to sa foty w tym folderze ale jak odlacze tel od kompa i wejde do tego folderu w telefonie to nie ma tych zdjec...

mk89
13-09-2007, 11:28
Chwila, chwila. Łączysz się z telefonem poprzez USB, po podłączeniu wchodzisz do folderu: "DCIM\100MSDCF". Zdjęcia są. Po odłączeniu telefonu zdjęcia znikają z telefonu czy z karty?

Kaamil
13-09-2007, 12:36
A może ich nie widzi bo są popakowane w foldery?
Ja tak zrobiłem u siebie że popakowałem rzeczy w kolejne "podfoldery" np Audio>Mp3>rock i już tych ostastnich nie widziało a na komputerze wszystko działa.

brodziu
15-09-2007, 13:22
no moziwe ze to jest tak jak kolega pisze...w kazdym razie juz jest wsio ok..po podlaczeniu tel wycialem wszytsko wklepilem na pulpit
a pozneij spowrotem to wklepilem do telefonu i juz jest wszystko ok sa i zdjecia i zdjecia sie zapisuje w tym folderze jak zrobie fotke wiec wszystko gra...dzieki za pomoc :)