PDA

View Full Version : Mikrofon D750 o co chodzi??

PeteyPablo
13-09-2007, 20:43
Wirtam przejdę do sedna...dziś rozmawiałem przez telefon wszystko działało po kilku godzinach wychodząc z pracy dzwonie do staruszka a on mnie nie słyszy....myślę sobie : może mu głośnik padł?? bo ma strego fona więc miał prawo...dzwonie do starej żeby sprawdzić i to samo...co się mogło stać?? przeciez chyba mikrofon tak sam od siebie nie padł?? telefon lezał cały czas na biurku i nikt mu nic nie robił nie rzucał itp....co mogło spowodować te usterkę?? i poradźcie co zrobić?? wymienic na nowy mikrofon??

dodam że na słuchawkach działa i to mnie bardziej przekonuje że padł mic w telefonie...:(

Wymieniać? czy moze to być co innego??

Pozdro 600

kibol
17-09-2007, 15:23
jak masz gwarancje to idź do servisu a jak nie to aktualizuj softa seusem może coś to da bo różnie bywa a jak nie to kup nowy mikrofon i sam zamontuj jak umiesz lub idź do jakiegoś komisu i się popytaj za ile to zrobią

D3NNi5
20-09-2007, 12:59
Też mam D750i ... telefon jest bardzo fajny, mam karte memorystickPROduo 2gb i ładnie chodzi. Ale własnie po 1,5 roku od zakupienia zrobiło mi się zwarcie. PRzestal dzialac joystick, aparat, sluchawki. Ale gwarancja byla na 2 lata wiec poszedlem do operatora i w 2 tygodnie zrobili mi...

PeteyPablo
01-10-2007, 12:58
no gwarancja to sie skończyła 2 lata temu wszystko działa tylko nie działa mikrofon w telefonie już go wylutowałem ale nowy wlutowac to zdaje się nie lada wyczyn...a potrzebuje to zrobić bo mam naiwniaka co weźnie to za 3 stówki....no to pasowałoby zeby ten zasrany mikrofon dzialał...