View Full Version : mam problem z SE w800i
witam mam tel SE w800i i mam taki prbolem mianowicie:
od niedawna mi sie pojawily jakies plamki na aparacie i gdy robie zdjecie i cche je zgrac na kompa to widac te plamki skad te plamki moga byc na aparacie wina sterwonikow czy cos?czy aparat do wymiany ?we wczesniejszym k750 mialem to samo i wymienilem go na w800i i znowu te 2 plamki
A może zabrudzony obiektyw ?
nie nie kolego bylem w komisie powiedzial ze aparat do wymiany ale ten koles sie malo zna bo widac czyscilem obiektyw i nic to samo mi sie zdaje ze te se są wadliwe pod tym wzgledem moj kolega ma ten sam prblem i nie wiem co zrobic z tym telem
Może wstaw tutaj foto z twojego tel. będzie nam łatwiej ocenić.
Na przyszłość pisz w odpowiednim dziale. Temat przeniesiono.
zrobilem zdjecie dla pokazu jak to wyglada prosze bardzo moze bedzie ktos wiedzial co jest nie tak z tym aparatem:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed482c4f29d10a1e.html
Może zmień sterowniki od aparatu.
zmieniłem to nie od sterowników bo różne wgrywałem i to samo tak mi sie zdaje że to już wada fabryczna bo widziałem w moich kolegach k750i też mają takie same plamy i też dwie dziwne:smile3:
wiec tak:
1. zmienilbym ster aparatu
2. mozliwe ze cos przy tasmie która podłancza aparat do płyty głównej
3. soft
2. mozliwe ze cos przy tasmie która podłancza aparat do płyty głównej
mysle ze to moze byc ten problem ale pytalem w komisie 30 zl kosztuje zrobienie aparatu wiec mi sie nie oplaca lepiej sprzedam go,
taśma o którą chodzi to taśma flex kosztuje na allegro ok 7zł i sam sobie możesz ją wymienić
jacorek15
07-07-2008, 16:27
a gdzie taka tasme za 7 zl mozna kupic ?? bo jak chcialem zeby mi w komisie wymienili to wolaja od 80 zl w gore ;/
jacorek15
07-07-2008, 17:06
hehe luz thx poszukam :) nie bd bulil 80 zl :P