PDA

View Full Version : Gdzie skopiować pliki .jar

ad.1
20-09-2007, 13:27
Komórkę i kartę kupiłem w Niemczech. Sciągnełem parę gierek niespakowanych tylko odrazu .jar-y. Jak podłanczam telefonik kablem USB do kompa to widzę następujące foldery :

Webpage
Video
Theme
Picture
System
Other
Music
DCIM

Próbowałem kopiować te gierki do folderu "Other" ale jak odłanczam komórkę od kompa i wchodzę na komie w folder "andere" (pol. Inne) to ich nie widzi.

Jeżeli ktoś wie gdzie te gry trzeba skopiować lub co robię źle to niech się wypowie.
I proszę nie wyjeżdzać z textami typu "Na telefonie typu X robiło się tak, to i może na tym też tak się robi."

lampard8
20-09-2007, 14:48
Sciągnełem parę gierek niespakowanych
spakuj sie potem zmien rozszerzenie na .jar (tej paczki) i wrzuc do other

ad.1
20-09-2007, 15:28
Nie działa. Nie wiem co jest grane. Może te gry które sciagnłem nie są do k810i. Może zróbmy próbę, wrzuć tutaj jakąś gierkę która na bank pójdzie na k810i i wtedy zobaczymy czy dobrze myślę.

maciejka1990
20-09-2007, 15:30
lampard8 czytaj troche :/

spakuj sie potem zmien rozszerzenie na .jar (tej paczki) i wrzuc do other

Sciągnełem parę gierek niespakowanych [b]tylko odrazu .jar-y[b]

W takim razie nie wiem w czym tkwi problem... :roll:

bas_ruten
25-09-2007, 02:18
hej. W moim przypadku zrobiłem to tak. Mam wersje angielską telefonu. sciagnałem kilka gierek. Wyjąłem karte pamieci, podłączyłem do czytnika kart, na karcie tez masz rozne foldery a wiec gry przezuciłem do folderu others, podobnie tak jak Ty. Zarzuciłem spowrotem kartę do k810i i odpaliłem tel. Przeszłem do wspomnianego folderu "others" i ukazały sie gry, a konkretniej instalki. Wybrałem grę, wziałem install po czym po chwili zapytało mnie gdzie ma sie znajdowac zainstalowana gra, w folderze Aplications czy Games? No i nastepnie przeskoczyłem do Games i sprawdzałem gierki po koleji. Instalki z folderu others usunąłem.

Mam nadzieje ze cos pomogłem

ad.1
02-10-2007, 17:15
Zapewne pomógł byś gdybym miał czytnik kart ;]

D-E-N-Y
02-01-2008, 22:06
najlepiej do folderu OTHER (ja tam wrzucam

kavior
03-01-2008, 10:48
d-e-n-y, odkopujesz. Ostrzezenie slowne.