View Full Version : Gdzie skopiować pliki .jar
Komórkę i kartę kupiłem w Niemczech. Sciągnełem parę gierek niespakowanych tylko odrazu .jar-y. Jak podłanczam telefonik kablem USB do kompa to widzę następujące foldery :
Webpage
Video
Theme
Picture
System
Other
Music
DCIM
Próbowałem kopiować te gierki do folderu "Other" ale jak odłanczam komórkę od kompa i wchodzę na komie w folder "andere" (pol. Inne) to ich nie widzi.
Jeżeli ktoś wie gdzie te gry trzeba skopiować lub co robię źle to niech się wypowie.
I proszę nie wyjeżdzać z textami typu "Na telefonie typu X robiło się tak, to i może na tym też tak się robi."
lampard8
20-09-2007, 14:48
Sciągnełem parę gierek niespakowanych
spakuj sie potem zmien rozszerzenie na .jar (tej paczki) i wrzuc do other
Nie działa. Nie wiem co jest grane. Może te gry które sciagnłem nie są do k810i. Może zróbmy próbę, wrzuć tutaj jakąś gierkę która na bank pójdzie na k810i i wtedy zobaczymy czy dobrze myślę.
maciejka1990
20-09-2007, 15:30
lampard8 czytaj troche :/
spakuj sie potem zmien rozszerzenie na .jar (tej paczki) i wrzuc do other
Sciągnełem parę gierek niespakowanych [b]tylko odrazu .jar-y[b]
W takim razie nie wiem w czym tkwi problem... :roll:
bas_ruten
25-09-2007, 02:18
hej. W moim przypadku zrobiłem to tak. Mam wersje angielską telefonu. sciagnałem kilka gierek. Wyjąłem karte pamieci, podłączyłem do czytnika kart, na karcie tez masz rozne foldery a wiec gry przezuciłem do folderu others, podobnie tak jak Ty. Zarzuciłem spowrotem kartę do k810i i odpaliłem tel. Przeszłem do wspomnianego folderu "others" i ukazały sie gry, a konkretniej instalki. Wybrałem grę, wziałem install po czym po chwili zapytało mnie gdzie ma sie znajdowac zainstalowana gra, w folderze Aplications czy Games? No i nastepnie przeskoczyłem do Games i sprawdzałem gierki po koleji. Instalki z folderu others usunąłem.
Mam nadzieje ze cos pomogłem
Zapewne pomógł byś gdybym miał czytnik kart ;]
najlepiej do folderu OTHER (ja tam wrzucam
d-e-n-y, odkopujesz. Ostrzezenie slowne.