View Full Version : MAM PYTANIE!!!!! pomozcie i odpowiedzcie
czy ktos moze wie jak przewijac dlugie filmy pelnometrazowe w se k800i?? bo nie da sie ich do odtwarzacza wzucic?? (np jak sie oglada dlugi film i trzeba sobie przerwac to pauzy nie mozna dac bo takiej opcji wiec wylanczac trzeba film a pozniej trzeba od nowa ogladac bo nie mozna przewijac) albo mozecie mi polecic jakis program (typu vPlayer tylko na telefon) do ogladania filmow i opcji przewijania :) :) :P pozdro for all
the bill
22-09-2007, 21:13
czy ktos moze wie jak przewijac dlugie filmy pelnometrazowe w se k800i??
w każdej pozycji, w jakiej oglądasz, przytrzymujesz "joystik" w prawo
bo nie da sie ich do odtwarzacza wzucic??
to bardzo ciekawe - zapewniam, że jest taka możliwość
jak to zrobisz, reszta problemów poruszonych przez ciebie zniknie
dzieki wielkie:D a sa jakies programy przez krore mozna ogladac filmy na tel i je na tel tez przerabiac??
lampard8
23-09-2007, 14:55
sa jakies programy przez krore mozna ogladac filmy na tel
przeciez na telefonie automatycznie wlacza...
je na tel tez przerabiac??
total video converter
probowalem juz w kazdy sposob wrzucac filmy pelnometrazowe i w jakikolwiek sposob je przewijac ale nie udaje mi sie:( moze podalibyscie mi jakies dokladniejsze instrukcje co do tego, ale wydaje mi sie ze tego nie moge zrobic gdyz mam angielski telefon z polskim softem!(przynajmniej mi powiedzieli ze mi zmienili softa:D)
k800 RULEZ
_______
z gory dzieki i pozdrawiam wszystkich
Porpostu korzystaj z wbudowanego odtwarzacza w telefonie ktory uruchamiasz w folderze ze grami. Menu>Rozrywka>Odtwarzacz wideo... Tam wybierasz fil i mozesz przewijac i robic pauzy joysticiem...