View Full Version : [K510] Tunning - możliwy??
Otóż.... Czy istnieje możliwosc zmiany sterownika aparatu i dzwieku??
Myślę, że jest lecz nie wiem czy jest do tego program Phone-XS napisany pod ten model....
Jest taki Phone- Xs??
I czy w ogole sterowniki takie, jakie wgrywamy do K750i np; camdriver 8,54 pojda na K510i jesli by istnial Phone-Xs??
lampard8
02-10-2007, 14:59
pisze bo mysle ze autor tematu jeszcze nie wie...
mozna tunningowac przez se tool 2 lite np
co to sterów to toshara powinna wejsc ikonki tez sa :razz: co do sterów aparatu to nie wiem
maciejka1990
02-10-2007, 15:27
Stery od k750i chyba nie wejdą bo k750i ma matrycę 2 mpix, a k510 1,3 jak sie nie mylę... ;) Jak jestem w błędzie to mnie poprawcie ;D
To chyba zależy od rozszerzenia sterowników. Przynajmniej w sterach dźwięku tak jest.
Kaamil, audio są *.zapf i *.apf. Aparatu to tylko *.dat. Stery z K750, co jest raczej logiczne, nie będa działać na K510. ;)
pisze bo mysle ze autor tematu jeszcze nie wie...
mozna tunningowac przez se tool 2 lite np
co to sterów to toshara powinna wejsc ikonki tez sa co do sterów aparatu to nie wiem
Faktycznie!
Dzieki wielkie panowie... :D
P.S Jestem zobowiazany. ;)
Ale jest tuning czy nie ma ??
Beny94 jest możliwe tunigowanie ale równoważy się to z utratą gwarancji...
witam, a mam takie pytanko jaki sofcik mozna wgrac do k510 aby cokolwiek w nim zmieniło sie na lepsze:p
spróbuj wgrać softa od W200i
ale stracisz bluetootha i aparat
Wole nie ryzykowac tuningowaniem z k510i na w200 bo ja bedziemy chcieli spowrotem aparat moze nie dzialac moj kumpel tak ma ;[ ;/ ;( ;C
Zyskacie walkmana i flash menu i co z tego?? Jesli stracicie blututha i apatrat:P możecie miec piosenki w zwyczajnym odtwarzaczu jeśli telefon nie posiada karty pamięci nie opłaca się miec walkmana na 3-4 piosenki w k510i nie opłaca sie zmieniać softa bo nic to nie daje moim zdaniem
dominoza93
18-03-2008, 16:38
Chciałbym dodać, że najlepsze stery aparatu do k510i to Camdriver 5.30
Co do sterow dzwieku to tylko w formacie .apf (z .zapf na .apf można zmienić tylko rozszerzenie i będzie dobrze)
Commoner
19-03-2008, 17:49
A czy da się powiększyć w jakikolwiek sposób pamięć w k510i? przecież powinien być jakiś sposób :F
I dź do komisu :P bo ja nie jestem pewien ale by pomajstrowali i by ci troche pamięci dołożyli:P
tiger-zgierz
20-03-2008, 20:35
jak sie k310 na w200 przerabia to pamiec sie zwieksza :) a w tym przypadku to nie wiem
jak sie k310 na w200 przerabia to pamiec sie zwieksza :) a w tym przypadku to nie wiem
Hyba nie:P Pamięć to taki kwadracik w telefonie :P I żeby mieć jej więcej trzeba kupić lepszy:)
Commoner
21-03-2008, 07:57
Ale taki kwadracik na płytę główną jest zajebiście drogi, nie mówiąc o kosztach usługi :F