View Full Version : SE M600i
jakub1989
23-09-2007, 09:17
Witam
Chciałem się dowiedzieć jak spisuje się ten telefon szczególnie chodzi mi o odtwarzacz mp3.
Oraz czy jest on prosty w obsłudze np w autobusie czy są problemy np z pisaniem sms'a.
Na yotube znalazłem tez filmik m600i z firmware z w950i to jest prawda czy jakaś ściema.
http://www.youtube.com/watch?v=k5W0rnJpfxg
maciejka1990
25-09-2007, 21:26
Ja znam jedną strone, na której jest recenzja m600i, ale niestety Ci jej tu nie mogę podać, bo byłoby to wbrew regulaminowi. ^_^ A co do softu to niestety nie wiem :/
heh wiec zeby napisac esa w busie no zapomnij o rysiku klawa ci zostaje ciezko sie pisze a tak poza tym mysle ze jest dosc prosty w obsludze nie ma nic szczegolnie ciezkiego tam a odtwarzacz na slochawka gra super mnie sie podoba lepiej jak moj odtwazacz mp4 :D pozostaje kwestia czy ci sie spodoba :) ja jestem z niego zadowolony pozdrawiam
:faja:
artorklim
06-06-2008, 22:33
Nie ma możliwości powtarzania utworu lub wszystkiego tylko wszystko ciurkiem leci, tylko dotykiem można obsługiwać tego Playera, dla mnie jest ciulowy na szczęście dark_skeletron napisał solucje i zmodyfikował pliki od Walkmana 2.0:w: od w950i że można go mieć na m600i, trzeba tylko odblokować pliki systemowe i wkleić pliki, po wgraniu na swojego fona tego odtwarzacza całkowicie zrezygnowałem z podstawowego, możesz używać klawiatury do sterowania, 1-poprzedni, 5-stop itp. Nie trzeba syfić paluchami na wyświetlaczu zwłaszcza, że teraz jest gorąco a rączki sie nieźle pocą.:E no i jeszcze dochodzą takie duperele jak playlisty wirtualizacje nastroje itp fajna jest funkcja śpię ponieważ można ustawić czas jaki będzie grała muzyka a potem Player się wyłączy.
bacior_16
11-06-2008, 06:27
kolego nie trzeba wgrywac walkmana 2.0 jak ktos nei chce mozna zmeinic skina w zwyklym odtwarzaczu i ten skin juz jest z plikeim tekstowym dzieki ktoremu mozemy w standardowym odtwarzaczu zmeiniac piosenki dzieki klawisza 1,2,3
konio1985
02-07-2008, 23:33
jak zmienic skina w odtwarzaczu?