View Full Version : Pewien Problem Po Zmianie Softa..
Witam. Co prawda softa to już dawno zmieniałem ale zaczeła mnie juz wkurzac pewna rzecz.. Gdy włączam telefon juz przed pokazaniem możliwości wyboru normalnego włączenia telefonu lub tylko muzyki słuchania pokazuje sie pomarańczowy znak sony ericssona i na dole modded by phone xs (nim zmieniałem właśnie softa - maina i fs) :evil:
I Tu moje pytanie.. Jak sie tego pozbyć?
juz przed
xDDD chyba jeszcze przed.
Możesz wgrac własnego splasha (bo tak sie nazywa ten obrazek), no chyba że ci ktoś użyczy oryginalnego.
Wgrywa sie to farem, ścieżkę masz na forum - szukaj.
a całkowicie usunąc sie da?
Mam juz wgranego patcha na brak ekranu powitalnego!
ekran powitalny to ten obrazek który można sobie ustawić z poziomu telefonu... A to jest splash, tego sobie samemu nie ustawisz bez fara. Albo znajdziesz na to patcha (co spowoduje ze w czasie uruchomiania telefonu zamiast jakiegoś specjalnego obrazka będzie sie wyświetlało czarne tło), albo zrozumiesz o co chodzi z tym splashem i ustawisz sobie jakiś swój własny obrazek, na przykład zdjęcie z komunii.
Temat wyczerpany. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś wątpliwości to wybierz sobie któraś z tych odpowiedzi i żyj dalej:
"nie", "no co ty :O", "tyle że to nie jest to samo", "po prostu pod windą zmienić nazwę", "wgrałeś lamacza?", "było na forum, poszukaj :/"
szukałem, szukam i nie moge nic znależć na ten temat :/ :evil:
No to szukaj dalej, to przecież
To Nie Boli!
ew. jeśli nie ma takiego patcha, bo nie określiłeś czego dokładnie szukasz, zmień sobie tego splasha na jakiś cały czarny obrazek to sie nawet nei skapniesz ze on jest.
ale to chodzi o szybkość włączania.. chcem zeby niczego nie było :/