View Full Version : Zaskakująca poprawa jakości wideo
madej441
29-09-2007, 09:13
Witam kupiłem swojego K800i 2 miesiące temu i telefon jest świetny tylko jego jedynym mankamentem była jakość obrazu w trybie wideo. Czytałem o tym na forum i dowiedziałem sie że to chyba wina softa lecz boje sie narazie wgrywac sterowników i zostawiłem tak jak było bo i tak nie używam za często tej opcji, lecz kilka dni temu ku mojemu zaskoczeniu gdy włączyłem na tryb wideo obraz był o niebo lepszy niz poprzednio :shock: . A także teraz przy robieniu zdjęć w obojętnie jakim oświetleniu dioda redukcji czerwonych oczu i lampa błyskowa sie włacz.Chciałbym zapytac jak jest tego przyczyna ????. Nie wgrywałem sam nowych sterów ani żadnych innych rzeczy. Czy telefon sam mógł sie aktualizować ???.....
jeśli chcesz naprawdę dobrą poprawę wideo do 35 fps to wgraj sobie do fona takiego camdrivera kopritis
madej441
02-10-2007, 21:22
Poprawe jakości bym chciał ale narazie boje sie bawićze sterownikami i nnymi rzeczami do wgrywania choć wiem ze może to znacznie poprwić jakość użytkowania mojego K800i. :cry:
mnich1211
28-06-2008, 15:09
Poprawe jakości bym chciał ale narazie boje sie bawićze sterownikami i nnymi rzeczami do wgrywania choć wiem ze może to znacznie poprwić jakość użytkowania mojego K800i. :cry:
telefon sam od siebie nie zaktualizowac sie nie moze mozliwe ze miales przestawione cos w ustawieniach aparatu i zmieniles albo jakis kumpel i teraz jest oki ale ja bym zmienil stery kamery i tak na nowsze camera_driver_v.9.98