PDA

View Full Version : Zaskakująca poprawa jakości wideo

madej441
29-09-2007, 09:13
Witam kupiłem swojego K800i 2 miesiące temu i telefon jest świetny tylko jego jedynym mankamentem była jakość obrazu w trybie wideo. Czytałem o tym na forum i dowiedziałem sie że to chyba wina softa lecz boje sie narazie wgrywac sterowników i zostawiłem tak jak było bo i tak nie używam za często tej opcji, lecz kilka dni temu ku mojemu zaskoczeniu gdy włączyłem na tryb wideo obraz był o niebo lepszy niz poprzednio :shock: . A także teraz przy robieniu zdjęć w obojętnie jakim oświetleniu dioda redukcji czerwonych oczu i lampa błyskowa sie włacz.Chciałbym zapytac jak jest tego przyczyna ????. Nie wgrywałem sam nowych sterów ani żadnych innych rzeczy. Czy telefon sam mógł sie aktualizować ???.....

rogolex
02-10-2007, 16:29
jeśli chcesz naprawdę dobrą poprawę wideo do 35 fps to wgraj sobie do fona takiego camdrivera kopritis

madej441
02-10-2007, 21:22
Poprawe jakości bym chciał ale narazie boje sie bawićze sterownikami i nnymi rzeczami do wgrywania choć wiem ze może to znacznie poprwić jakość użytkowania mojego K800i. :cry:

mnich1211
28-06-2008, 15:09
Poprawe jakości bym chciał ale narazie boje sie bawićze sterownikami i nnymi rzeczami do wgrywania choć wiem ze może to znacznie poprwić jakość użytkowania mojego K800i. :cry:
telefon sam od siebie nie zaktualizowac sie nie moze mozliwe ze miales przestawione cos w ustawieniach aparatu i zmieniles albo jakis kumpel i teraz jest oki ale ja bym zmienil stery kamery i tak na nowsze camera_driver_v.9.98