View Full Version : Jak wgrać do D750i przez Fara ikonki GFX?
Bo mam je na kompie ale nie chcem zmieniać wszystkich tylko kilka np BT,IRDA,MP3,MP4,3GP bo mam takie fajne z Winampem...
Proszę o pomoc...aha bo one mają jakieś nazwy numerków a jak ja chcem je wgrać to musze zmieniać nazwe?
ikonki gfx wgrywa sie przez patch...
robisz w obrazkach albo gdzie indziej folder gfx tam wrzucasz wszystkie ikony potem wgrywasz patcha przez fara wlaczasz fona i masz ikonki ;-)
Najlepiej by było bez żadnych patchy itp.Tylka Far,da się tak?
EDIT:
Bo ja go jeszcze nie patchowałem czy jakoś tak.Nie da się podmienic?
karaczan
29-09-2007, 12:41
nieda sie. tylko patchem
O kurde.Ja nie chcem patchowac swojego D750i bo to dużo czasu zajmuje i nie zawsze wychodzi...no to muszę się z tym powstrzymać.Może sam jakoś dotre do nich xD.A tak żeby nie zakładać nowego tematu.
Ściągnąłem sobie skórke playera (Odtwarzacza) ale ona nie działa jak wgrywam bo zamiast nazw elementów są jakieś cyfry?Czy potrzebny jest jeszcze jakiś plik?To są te ikonki zielone co dodał Lord nr 2 w poście http://se-center.info/viewtopic.php?p=190253#190253
Pozdrawiam.Bo ja wgrywam skiny playera tylko przez Fara czy mógłby mi ktoś przerobić tak te ikonki żeby działały na D750i?
powtarzam są to ikonki nr 2 Green Walkman,a odświerzony link do nich dodał Kuki
karaczan
29-09-2007, 13:17
to sa skiny do wspolpracy z patchem ;)
zreszta chyba niema tego patcha pod soft d750, istnieje pod k750 i w800
A mógłbys mi cghociaz podac nazwy oryginalne tych plików!?
zreszta chyba niema tego patcha pod soft d750, istnieje pod k750 i w800
patche mozna wgrywac pod rózny model byle by był taki sam soft ;-)
rawilson
29-09-2007, 13:39
patche mozna wgrywac pod rózny model byle by był taki sam soft
co ty gadasz??? no to można wgrywac patche z W800i R1Bc002 do k750i R1Bc002? :crazy: Albo lepszy przyklad... można wgrywać patche z w300i z softem R4ea031 do w810i z softem R4EA031?? :roll: NO nie mozna!! krude ludzie! nie wiecie to nie piszcie... lampard8 - uzależniony specjalista :crazy: :devil:
karaczan
29-09-2007, 13:43
lampard8 oto mi chodzilo ;)
ozi777 te skiny nie beda dobrze chodzic nawet po przerobieniu ich na skiny wgrywalne do folderu MP.
jak chcesz skiny bez patcha to poszukaj tych wgrywalnych w folder MP
tu ci zamieszczam przykladowego skina MP:
http://uploader.pl/?d=495212D41
na jego podstawie mozesz sie bawic w reszte, ale nie wszystkie elementy graficzne playera da sie w ten sposob zmienic.
edit:
Rawilson lampardowi chodzilo pewnie o to ze do tych 3ch modeli telefonu mozna wladowac taki sam soft (np w800 r1bc002 ;) ) i wtedy mozna wgrac patche do kazdego z tych modeli, jesli beda pod ten soft.
swoja droga to wgrac zawsze mozna :D ale nie zadziala albo powali telefon :P
A jak moge zmienic czcionke telefonu?
karaczan
29-09-2007, 14:25
bylo, poszukaj.
trzeba edytowac plik layout.xml
rawilson
29-09-2007, 15:09
albo patch...