zukurulez
29-09-2007, 15:24
Witam wszystkich. niedawno dostalem kabel com do se t630 tylko ze byly wszystkie kabelki odlutowane rozebralem obie wtyczki i mam kolorki:
- zielony,
- czarny,
- czerwony,
- biały,
- niebieski,
- różowy
TE kabelki we wtyczce do SE co się podłącza były poodlutowywane... wiec rozebralem wtyczke com i zobaczylem nazwe plytki czyli XSDL - K700 i oznaczenia kabelków oraz gdzie są przylutowane a mianowicie:
- zielony na płytce com ( T ),
- czarny na płytce com ( G ) ,
- czerwony na płytce com ( U ),
- biały na płytce com ( R ),
- niebieski na płytce com ( O ),
- różowy na płytce com ( I ).
Moze ktos pomoze mi w pinowaniu wtyczki tej do SE jak mam przylutowac do pinow we wtyczce? Wiem ze czerwony to jest prąd i idzie na 11 z mostkiem na 9 a czarny czyli masa idzie na 10... ale gdzie nastepne to nie wiem.... PROSZE O POMOC;(
Ludzie pomóżcie;(
- zielony,
- czarny,
- czerwony,
- biały,
- niebieski,
- różowy
TE kabelki we wtyczce do SE co się podłącza były poodlutowywane... wiec rozebralem wtyczke com i zobaczylem nazwe plytki czyli XSDL - K700 i oznaczenia kabelków oraz gdzie są przylutowane a mianowicie:
- zielony na płytce com ( T ),
- czarny na płytce com ( G ) ,
- czerwony na płytce com ( U ),
- biały na płytce com ( R ),
- niebieski na płytce com ( O ),
- różowy na płytce com ( I ).
Moze ktos pomoze mi w pinowaniu wtyczki tej do SE jak mam przylutowac do pinow we wtyczce? Wiem ze czerwony to jest prąd i idzie na 11 z mostkiem na 9 a czarny czyli masa idzie na 10... ale gdzie nastepne to nie wiem.... PROSZE O POMOC;(
Ludzie pomóżcie;(