View Full Version : aktualizacje SEUS-em
the bill
29-09-2007, 22:12
dzisiejszy dzień, poświęciłem na poszukiwaniom informacji, co oferuje najnowszy soft - bez skutku. lekko sie zdziwiłem. myślałem, że gdzieś znajdę informacje na ten temat [chyba, że nieudolnie szukałem].
aktualizując, nie bardzo wiedziałem, co mogę stracić, ale zaryzykowałem - jest ryzyko, jest zabawa :wink:
poprzedni soft: R1ED001
obecny soft: R1JC 002
jak na razie, jedyną rzeczą jaką zauważyłem, to w
menu --> multimedia --> wideo [w trybie wyświetlania musimy zaznaczyć miniatury 3x3 lub 5x5]
po najechaniu na miniaturę, jest ona odtwarzana [animowana]
czy oprócz tego coś jeszcze zyskałem? ktoś coś wie na ten temat?
może ktoś wie, co straciłem?
Co zyskałeś?
1. Odtwarzane miniaturki wideo
2. Lepszy silnik JAVA (wersja 7.3)
3. Podgląd wideo już nie restartuje telefonu (były takie przypadki)
Co straciłeś?
1. Pliki SVG nie mogą byćwyświetlane w folderze plików (?)
Z tego co widzę, Twój poprzedni soft miał trochę błędów ; )
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
the bill
30-09-2007, 13:29
Pliki SVG nie mogą byćwyświetlane w folderze plików
może i wstyd się przyznać, ale nie kojarzę zupełnie tych plików na moim telefonie :mrgreen:
reszta? nawet mi pasuje :wink:
ale nie kojarzę zupełnie tych plików na moim telefonie :mrgreen:
Standardowo nie było ich w K800 ; ) W K750 był jeden. Z biedronką chyba, nie pamiętam.
reszta? nawet mi pasuje ;)
R1KG001 jest jeszcze lepszy ;) Jeszcze nowszy silnik JAVA (7.4)
no i został wyłączony podgląd miniaturek wideo ; ) to i tak był zbędny gadżet.
the bill
30-09-2007, 18:39
no i został wyłączony podgląd miniaturek wideo ; ) to i tak był zbędny gadżet.
i właśnie dochodzimy do sedna problemu.
chodzi mi o to, aby na forum był temat, jak ten w linku, który podałeś powyżej, który przedstawiałby co nowego oferuje najnowszy soft i co możemy stracić.
wszyscy pamiętamy, że w K750 na początku w sterownikach aparatu, w każdej rozdzielczości był dostępny zoom 4x. ktoś komu zależało na tym, aktualizował softa i przekonuje sie, że stracił tą funkcję - taki przykład :wink:
ja niestety - tego nie wstydzę się - nie znam angielskiego, a stronki z translatorami w tym przypadku tłumaczą tak, że już zupełnie nic z tego nie rozumiem.
może ktoś podjąłby się wyzwania i na bieżąco ze strony, którą podał kavior, dokonałby tłumaczenia na potrzeby tego forum? :>