PDA

View Full Version : ładowarka i bateria

sua
30-09-2007, 12:13
Witam od jakiegoś czasu tak mam że podłączam ładowarkę do telefonu (k700i) i nic się nie dzieje :/ muszę poruszać ładowarką przy telefonie żeby załapała i nie wiem czy to jest wina ładowarki czy czego?, a i jeszcze jeden problem, wydaje mi sie że coś jest z baterią bo trzyma mi tak około 1-2 dni a gady wczoraj naładowałem telefon to po połowie dnia gdy chciał ktoś do mnie zadzwonić telefon się wyłączał gdy włączyłem telefon bateria miała czerwoną kreskę potem samo doładowało się i była prawie pełna, a i jak telefon się ładuje to się nie wyłącza jak ktoś dzwoni

piotruś-k700i
10-01-2008, 15:57
To jest chyba wada baterii. Kup nową to może telefon bedzie diałała poprawnie. :)

Kaszub1991
10-02-2008, 16:32
Płyta główna telefonu jest namagnetyzowana... że telefon nie wie jaki jest naprawdę stan baterii w telefonie. Mam to samo, samemu tego nie naprawisz >>> SERWIS

ksiac
10-02-2008, 18:46
Płyta główna telefonu jest namagnetyzowana... że telefon nie wie jaki jest naprawdę stan baterii w telefonie. Mam to samo, samemu tego nie naprawisz >>> SERWIS

Co Ty za głupoty pleciesz.. Ciekawe w jaki sposób?? Ja stawiam na uszkodzoną baterię.. Co do niełączenia ładowarki zapewne gniazdo jest zabrudzone..

nathan
12-02-2008, 17:03
Co Ty za głupoty pleciesz.. Ciekawe w jaki sposób?? Ja stawiam na uszkodzoną baterię.. Co do niełączenia ładowarki zapewne gniazdo jest zabrudzone..
ja tez mam taki problem w k700, i bateria na pewno zła nie jest, bo sprawdzałem na innych i trzyma podczas grania ok. 15 min, a podczas rozmowy 10 minut

the bill
12-02-2008, 22:38
ja tez mam taki problem w k700, i bateria na pewno zła nie jest, bo sprawdzałem na innych i trzyma podczas grania ok. 15 min, a podczas rozmowy 10 minut
albo źle przeczytałem, albo załatw sobie lepszą baterie :mrgreen:

do autora wątku - masz tel [baterię] ponad rok? bateria jest cieplejsza niż zwykle? jeśli tak, to zamów nową. opinia panująca jest taka, że te telefony niestety tak mają i bateria w nich nie wytrzymuje dwóch lat - w moim przypadku wymiana pomogła ;)