PDA

View Full Version : Pytanie i problem z k750i

kiler090
30-09-2007, 22:31
Witam

Mam do was pytanie. Mam wgranego softa od w800i zmienione ikonki menu i nowe stery aparatu i zdarza mi się ze w fonie wyłączy się piosenka i wyskoczy komunikat „Błąd” albo jak chce powiększyć zrobione zdjęcie to fon się ścina i dopiero jak go wyłączę albo wyciągnę kartę pamięci to się odwiesza i jeszcze jedno jak nieraz wychodzie np. ze zdjęci pokazuje się klepsydra i obok niej pasek „szumu” a nieraz cały wyświetlacz. Czy wy też tam macie? Czy to coś może z moim modelem coś nie tak? Jeśli chodzi o fona to k750i@w800i Cid:36 RED karta pamięci Sony MEMORY STICK ProDuo HSpeed 2GB Jak ktoś wie jak zrobić żeby to się nie zdarzało to proszę o pomoc.

fkzzpio
01-10-2007, 15:06
a jakiego masz softa??

kiler090
01-10-2007, 17:09
Od w800i R1BC002

fkzzpio
01-10-2007, 18:40
Jak piszesz ze po wyciagnieciu karty wszystko sie odwiesza to moze z karta jest cos nie tak, jak mialem 2Gb tez wystepowal ten pasek szumu jak to nazwales ale nic sie nie wieszalo, a i to bylo na cid 49 ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie, wez sie u znajomych popytaj moze ktos ma 2 gb jak bedzie wszystko ladnie to znaczy ze masz jakas karte lewa, no chyba ze przed wgraniem tego softa wszystko elegancko dzialalo wtedy bym wrocil do poprzedniego;)

Scream!
01-10-2007, 18:42
ak mialem 2Gb tez wystepowal ten pasek szumu
to jest akurat normalne :smile:
ale jak piszesz ze telefon sie wtedy odwiesza ty chyba wina karty

kiler090
01-10-2007, 18:59
hym... no nie wiem czy to wina karty bo jak ja wyciągnę to fon nie ma tej ścieżki i działa dalej. Jeśli chodzi o mp3 to się wyłączy i tyle jak dam play znowu to idzie takie dziwy ale żadko to sie zadrza. Najbardziej mnie nie pokoił ten pasek szumu ale jak wy tez tam macie i wszystko działa to git. Dzięki za pomoc. Jeszcze mam pytanie może mi ktoś dać lina do patcha który wyłancza podswietlenie klawy w dzień i instrukcje jak wgrać? Jeszcze raz THX |:D