View Full Version : Swieci przycisk ca³y czas!!!!!!!!!
Mam problem.Ten przycisk od aparatu w mojim k750i ca³y czas ¶wieci nawet jak telefon jest wy³aczony.Strasznie mnie to wnerwia.Jest na to jakis sposób?
spec-naz1
01-10-2007, 20:54
A robi³e¶ co¶ z telefonem??? Tzn. czy zmienia³e¶ obudowe albo wgrywa³e¶ softa??
Mo¿e jakie¶ zwarcie?
Btw. widzia³em ju¿ gdzie¶ ten temat... :/
Skejcik94
01-10-2007, 21:00
Witam mi tez sie tak dzialo i jak wyci±g³em baterie to przestalo a jak wsadzilem i nawet nie w³onczy³em fona to juz swieci³o naszczescie wyci±glem baterie na ca³± noc i rano problem znikn±³
mo¿e to wynikaæ z tego ¿e który¶ z podzespo³ów zosta³ na³adowany przesadnie i zamiast kumulowaæ swoje na³adowanie do odpowiedniej warto¶ci to on przepuszcza ca³y czas najlepiej bylo by zobojêtniæ ca³y uk³ad czyli wyj±æ baterie i piny na p³ycie g³ównej które powinny dotykaæ baterii zewrzeæ na jaki¶ czas
Taki juz kupi³em troche mnie to denerwuje.Ale jak rozkreci³em fona i poruszalem troche plytka to na chwile gas³o
karaczan
02-10-2007, 20:10
mozesz zrobic tak jak mowi fkzzpio.
ew masz zwarcie na plycie fona, rawilson cos kiedys o tym gdzies wspominal, wtedy serwis jak najszybciej
lub wyci±gnij p³ytê g³ówn± i szczoteczk± do zêbów lub czym¶ co ma delikatne w³osie wyczy¶æ delikatnie :) mo¿e jaki¶ opi³ek tobie wlecia³ i spiêcie robi :)