View Full Version : szum w słuchawkach
Jackal PL
02-10-2007, 17:05
Witam!
Jak pewnie wszyscy wiecie w słuchawkach (nawet od w810i) czasem szumi. Wiem, że można to zlikwidować (w k750) i pytanie czy owe pliki No_Hissing pójdą też na w810i. I czy se tool 2 lite da się to wgrać ? SE mam od dawna, ale jesli chodzi o tuning to raczej cienko z tym u mnie :D A jako że strzeżonego Pan Bóg strzeże wole się spytać zanim zacznę kombonować ;)
lampard8
02-10-2007, 17:18
powinny pójść bo to samo rozszezenie ;-)
przez se tool 2 lite wgrasz normalnie bez problemów ;-)
Jackal PL
02-10-2007, 17:50
No to luz - chyba się na to zdecyduje ;) Ale wiesz co lampard8 (Mój ulubiony piłkarz tak btw :D ) troche jednak mam stresa bo jak coś spiernicze to kurde...
Pozatym nigdzie nie moge znaleźć No Hissing - linki wygasły na na necie pustka... Chyba narazie przyjdzie poczekać :D A w ten czas zebrać odwage :D
... nie szukałeś ...
http://franek.4shared.com/
Jackal PL
02-10-2007, 18:37
Hmm.. wired :neutral: No nie wiem jakim cudem to się przemknęło, ale mimo wszystko dzięki ;)
Teraz tak: mam se tool 2 lite, podłączanie tela wydaje się proste, ale dalej już tak różowo tego nie widze - co dalej :?:
lampard8
03-10-2007, 08:29
masz usb flash?
jak wgrywasz przez se tool to musisz sam robić ścieżke do plików
czyli robisz nowy folder nazywasz go ifs
w nim robisz drugi i nazywasz go settings
w settings jeszcze jeden o nazwie acoustic
tam wrzucasz sterowniki(rozpakowane)
zamykasz folder klikasz ppm na niego i dajesz "add to ifs.zip" (musi być zip bo inaczej nie wgrasz)
potem dajesz spakowana paczke do se tool i wgrywasz ;-)
Jackal PL
03-10-2007, 15:58
Wow - pokręcone, ale dam se rade myśle ;) Tylko narazie poczekam, aż gwarancja wygaśnie i potem do zabawy, więc narazie kwestia zamknięta. Ale i tak dzięki lampard8 teraz chyba wszystko jasne, a wiedza w przyszłości się przyda :) Pzdr