View Full Version : Problem! Nie moge robić zdjęć.
Marcin05_1991
02-10-2007, 20:06
Mam problem gdy chce zrobić zdjęcie naciskam przycisk zatrzymuje się migawka i aparat wyłącza się i łącznie z tym problem występuje inny nie mogę oglądać niektórych obrazków. Na szczęście znalazłem na to sposób restart telefonu i po wszystko jest ok jednak po jakimś znów dzieje się to co na początku.Czekam na pomysły jak usunąć tą usterkę raz na zawsze.
Z góry dzięki.
a zmieniałeś camdrive??
najlepiej zmień soft
fkzzpio to nie od sterów...
Marcin05_1991 masz sysgfx?
Radzio1234
03-10-2007, 14:07
mam ten sam problem i posiadam patch na ikonki gfx. Właśnie przed chwilą restartowałem fona z tego powodu. Jest jakaś rada?
usun patcha i wgraj ponownie jak nie pomoga to znaczy ze za duzo ikonek jesli chcesz wiecej wgraj od nowa main mi pomogło
kondzioff
03-10-2007, 14:55
Jak miałem coś podobnego to rozkręciłem telefon, i doszedłem do aparatu (po wyjęciu płyty głównej itp.). I co się okazało? Taśma flex nie do końca "stykała" się z płytą główną, docisnąłem i teraz już wszystko działa ;)
destroyerr
03-10-2007, 16:01
A ja mam taki problem, przy przeglądaniu zdjęć, jak chce jakies zzoomować (już zrobione, w folderze zdjęć z aparatu np.) to mi się wiesza tel czasami i pomaga tylko wyjęcie baterii.
Zdarza się to dość często, co to może być? :???:
destroyerr mialem to samo z 2 razy - a od roku mam telefon
soft z erqi - to sie dzieje jak na chybkiego to robisz wszystko
karaczan
03-10-2007, 16:37
ja mialem podobnie jak destroyerr, zamulal strasznie przy zoomie, po wyjsciu z obrazkow robila sie kaszka na ekranie. u mnie sie to stalo po zmianie camdrivea. ale juz nie pamietam na jakiego ;/