View Full Version : Cos sie zepsulo.. Pomocy
Witam,
zmienialem soft na w800i... i teraz tel sie nie chce wlaczyc... konretbiej zawiesza sie podczas wlaczanie... i tyle. probowalem wgrywac inne wersje, do k750 tez... i nic, caly czas to samo.... Co teraz zrobic?
a wgrałeś właściwego resta ? Sproboj na początek SEUS-em wgrać softa orginalnego. http://www.se-center.info/viewtopic.php?t=1120
tem link otwiera strone główna... ale poszukam, poprobuje. Tylko, ze nie wiem jaki byl oryginalny. Zaraz sprobuje wgrac cos SEUS-em. Do tej pory dzialalem GFlash-em i FAR-em.. i niestey nie udalo sie.... Chialbym wgrac cokolwiek, zeby tylko fon odpalil...
EDIT: nie moge znalesc tego tematu... mozesz jeszcze raz link podac? Z gory dzieki. Mam cid 36 RED. Mozecie powiedziec co od poczatku robic? Jakas customizacja? Jakis Rest? Gflash robi to chyba automatycznie, prawda?
rawilson
04-10-2007, 13:47
jak masz cid 36 nie musisz wgeywac lamaca i resta... jak wgrales lamacza to wgraj nowego maina... a seusa znajdzisz na frenek.4shared.com
maniek-07
04-10-2007, 14:20
skoro się zawiesza to się włącza telefon... a jesteś pewien że wszystko dobrze zrobiłeś :?: pamiętaj że jak już wgrywasz nowy soft to wtedy przy wgrywaniu REST'a jest już inny... i czy wgrałeś pliki kustomizacji :?:
rawilson
04-10-2007, 16:26
dobra bylem w szkole i nie doczytalem.... wiem o co chodzi... masz kopie gdfs? :???: