View Full Version : Tylko alarmowe - help!!!!
Mam pewien problem, który nazywa się "Tylko alarmowe" :? Chciałbym się pozbyć tego, ponieważ ma karte mixplusa i słaby zasięg więc praktycznie mam to cały czas. Słyszałem że można wymienić softa, ale niewiem jak i skąd ściągnąć wszystkie programy. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże przejść przez ten problem krok po kroku. Błagam pomóżcie mi :cry:
tez mam karte z mixplusa ale ja nie mam takiego czegos ^^ moze zmiana softu pomoze ale tracisz gwarancje spróbuj seusem(bez utraty) na http://franek.4shared.com
rawilson
04-10-2007, 16:28
:shock: :?: lampard8 a co ma zasieg do softa??? skoro jest slaby zasieg to ni nie poradzisz... i co to ma do tunningu?
Może mu sie gdzieś w obudowie (w środku) coś z anteną stało?
Chodzi chyba o usunięcie napisu "tylko alarmowe" przez nowy soft ale wg mnie to i tak nie pomoże. Może masz jakiś profgil ustawiony dziwny?
Nie no właśnie z anteną nic niejest bo każdy kto ma karte w plusie to ma tutaj słaby zasięg. Tylko że jest tutaj często słaby zasięg ok. 2 kresek ale pisze "Tylko alarmowe" i może jak by to zmienić przez softa to można by było normalnie dzwonić. Pomóżcie...
rawilson
05-10-2007, 21:16
kurde jak tam jest slaby zasieg to soft nic nie da :shock:
j@awdn ... soft nie pomoże (od początku to masz???)
Zdejmij przedni panel wyjmij klawe i ekran... dociśnij płyte główna a przedeewszystkim ekran jak będziesz dokręcał! (nie wiem czemu ale ekran u mojego brata w d750i jak się słabo dokręci to powodóje tylko alarmowe albo brak zasięgu xD)
To zaależy od srodka a nie od softa chyba ze miałeś fona ładnie nigdy ci nie upadł i nagle tak ci sie zrobiło to mozeeee ;-)
nic się nie stało. Ponoć jest soft w którym likwiduje się "Tylko alarmowe" i to właśnie chcę zrobić bo nawet jak będe miał w tedy 1 kreske zasięgu to będe mógł dzwonić a teraz niemoge mając taką liczbę kresek zasięgu
rawilson
06-10-2007, 11:15
Taaaa. i jest jeszcze soft co jak nie masy kasz na koncie to możesz dzwonić i wysyłać esy... Ludzie tylko mi powiedzcie jak to może być możliwe skoro to niezależny od telefonu a od sieci? Kiedy zrozumiecie ze nowy soft nie jest lekiem na każde zło?
olek19948
07-10-2007, 11:28
jak cię wkurza napis "Tylko alarmowe" to se wgraj patcha na usunięci nazwy operatora na głownym pulpicie
jak cię wkurza napis "Tylko alarmowe" to se wgraj patcha na usunięci nazwy operatora na głownym pulpicie
:shock: :shock: :shock:
Ale to w ogole inna bajka.
On nie chce Tunningu (choć może) ale pomocy w wywaleniu tego pieruństwa. ;)
olek19948 no i oto mi chodzi:)
może być tuning, chociazdobrze by było zrobić to bez niego... Ale pytanie czy się da:/