View Full Version : Popsuty głośniczek???
Witam! Mam następujący problem: Jak słucham sobie muzyki z mojego K750i to przy zaczynającej się piosence i przy końcu jest takie pyknięcie w głośniczku. Ogólnie wszystko w porządku gra tylko tak mi pyka jak się zaczyna utwór albo kończy. Tak samo jest z dzwonkami poli. Doadam, że wczoraj nic takiego nie było i wcześniej też nie, dzisiaj włączyłem sobie odtwarzacz i tak zaczęło pykać. Czy ktoś ma podobnie i mógłby mi powiedzieć czy to normalne w Sony Ericssonach?
Witam! Mam następujący problem: Jak słucham sobie muzyki z mojego K750i to przy zaczynającej się piosence i przy końcu jest takie pyknięcie w głośniczku. Ogólnie wszystko w porządku gra tylko tak mi pyka jak się zaczyna utwór albo kończy. Tak samo jest z dzwonkami poli. Doadam, że wczoraj nic takiego nie było i wcześniej też nie, dzisiaj włączyłem sobie odtwarzacz i tak zaczęło pykać. Czy ktoś ma podobnie i mógłby mi powiedzieć czy to normalne w Sony Ericssonach?
Jesli bardzo Ci to przeszkadza to zmien akustyke poprzez wgranie innego steru audio. Jednak wiaze sie to z utrata gwarancji :wink:
Ale czy też tak masz??? Normalne to jest??? Ja wcześniej tego nie miałem.
Nie jest to raczej żadne uszkodzenie głośnika. Miałem identyczny problem, na szczęście sam szybko ustąpił. Jest to troszeczkę drażniące dla uszu, szczególnie gdy słucha się mp3 na słuchawkach.
Powstrzymaj się kilka dni i jeśli nic się nie zmieni, to dopiero wtedy zacznij coś kombinować.
Dzięki bardzo, poczekam trochę i może ustąpi. Pozdro!
Ale czy też tak masz??? Normalne to jest??? Ja wcześniej tego nie miałem.
Odswieze troszke :wink: Mialem dopoki nie pobawilem sie w tuning fona. Teraz taki problem juz mnie nie dotyczy (zmienilem stery dzwieku).
Yacek! masz jakieś instrukcje i programy do tuningu? ;)
Yacek! masz jakieś instrukcje i programy do tuningu? ;)
Nawet caly dzial :]
:arrow: http://se-center.info/viewforum.php?f=36
Rzeczywiście jest cały dzaił. :P Dzięki bardzo!