View Full Version : Tuning w200 Co z nim zrobić
Chciałem zapytać co mogę zrobić ze swoim w200 żeby go trochę odmienić co wgrać i jak jakie stery patche itp. proszę o pomoc.
GG 5457624
Możesz wgrać nowszy soft, sterowniki aparatu/dzwięku, Flash Menu , patche, itd..
Tylko na razie nie ma tego duzo.. ;P
a jak to zrobic jakies instrukcje ?????
kondziorro
07-10-2007, 22:17
:arrow: google.pl
Nie wszystko jest tak wygodnie. :smile:
szxukałem ale nie moge znalezc nic kąkretnego nie wiem co wybrac jak wgrac itp
jak nie wiesz ja wgrać i nie umiesz szukac to sie za to nie bierz :/
dałbym ci link do tego ale to niezgodne z regulaminem ;D
a na pw albo na gg nie mozesz mi dac linku czy jakos tak poza forum a nawet jak nie umiem to sie czeba nauczyc a jak zepsuje to zepsuje kupie 2
Może. Pytanie tylko czy chce? :> ^^
Dodam tylko, że wszystko raczej jest na forum... ;)
A uczy się CZeba... masz rację.
A na forum naprawdę (był błąd ale już go nie ma:oops:) jest dużo kĄkretów... ^^
Pzdr.
EDIT:
Alek w poniższym poście ma rację popełniłem błąd. Ale to z rozpędu, b"naprawdę" pomyliło mi się z "na pewno"
Już poprawiam. :oops:
na prawdę
Naprawdę. ;) To tak z mojej strony. ;)
Sory za ofttop. ;)
mam taki problemik bo szukam po forum i nie mogę znaleźć ani patchy ani sterowników i instrukcji może ktoś mi pomoże i da jakieś linki namiary itp.
mam taki problemik bo szukam po forum i nie mogę znaleźć ani patchy ani sterowników i instrukcji może ktoś mi pomoże i da jakieś linki namiary itp.
Hmm... A ja mam sugestie a zarazem pytanie:
Czy Se Tool 2 Lite obsluguje W200i??
Jesli tak, to poszukaj o Se Tool 2 Lite. ;)
obsługuje
No to SE TOOLEM chyba mozna. ;)
można wgrać ale nie mogę znaleźć żadnych patchy
1. topsony.com
2. se.sgh.ru
:)
mam jeszcze takie pytanie czy do w200 mozna wgrac stery aparatu i jakąs lepsza palete kolorów , jak usunąc pliki zablokowane , czy mozna zrobic menu więcej takie ze skrutami np do irdy itp co zrobic zeby mozna było wysyłac jave i co mozecie mi jeszcze doradzic jakie patche i mody polecacie Pozdrawiam
hmm to może pochwalę sie co zrobiłem:
-flash menu
-debranding
-sterowniki dzwięku
-zmienione dzwięki i obrazy statru i wyłaczenia
-ikony vista
-skin walkamana v2
-debaring
hahahahaahaah xDDD :rotfl:
chyba debranding ;D
moze to i glupie ale mam pytanko: dlaczego w200i obsuguje flash menu a k750i niee?? :???:
Wydaje mi się ze dlatego ze w200i jest nowszym modelem :>
Ale nie jestem pewien !
bo w k750 podobno by procek nie wytrzymał...
a w200 to nowszy telefon
mam jeszcze takie pytanie czy do w200 mozna wgrac stery aparatu i jakąs lepsza palete kolorów , jak usunąc pliki zablokowane , czy mozna zrobic menu więcej takie ze skrutami np do irdy itp co zrobic zeby mozna było wysyłac jave i co mozecie mi jeszcze doradzic jakie patche i mody polecacie i gdzie to znalezc Pozdrawiam
sorka ze to ze nie do tematu a w k550i mozna miec flash menu??
[b]gagarin[\b] nie mam pojęcia :razz: niech ktoś bardziej wykfalifikowany sie wypowie :D
rawilson
12-10-2007, 15:51
sorka ze to ze nie do tematu a w k550i mozna miec flash menu??
nie! znaczy mozna do w610i wgrac a k550i mozna na w610i przerobic - wiem bo robiłem go :P
hmm a tuningował juz ktoś w200i