mesi85
08-10-2007, 18:59
Witam. Na wstêpie proszê o wyrozumia³o¶æ. Wiem, ze zdarza³y siê takie tematy, ale przeszuka³em forum i nadal nie znam odpowiedzi na moje pytanie. Oto pytanie: do jakiej pojemno¶ci karty bêdzie prawid³owo dzia³a³ SE K750i? Spotka³em siê z wieloma odpowiedziami. Jedni mówi±, ze do 1 GB, drudzy do 2 GB, a trzeci do 4 GB. Tutaj jest napisane, ze do 4 GB lecz nie bardzo w to wierzê: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=ps1_1_2_3&zone=&lm=ps1_1&pid=10242
Przeczyta³em temat na innym forum i jaki¶ internauta mówi³, ¿e obs³uguje karty 2 GB i 4 GB, ale na systemie plików FAT16,bo przy FAT32 tnie siê telefon i np. filmiki. Czy kto¶ zna siê na tym i mo¿e mi powiedzieæ, czy jak zakupie kartê 2 GB i zape³niê j± do koñca to wszystko bêdzie normalnie chodziæ?
Przeczyta³em temat na innym forum i jaki¶ internauta mówi³, ¿e obs³uguje karty 2 GB i 4 GB, ale na systemie plików FAT16,bo przy FAT32 tnie siê telefon i np. filmiki. Czy kto¶ zna siê na tym i mo¿e mi powiedzieæ, czy jak zakupie kartê 2 GB i zape³niê j± do koñca to wszystko bêdzie normalnie chodziæ?