View Full Version : Menu.ml
Witam. Potrzebuje Podstawowych ikon od w800i. Jest to jeden plik menu.ml więc dużo nie zajmuje możecie wrzucic na : www.speedyshare.com
z góry dzięki.
lampard8
11-10-2007, 14:24
http://www.4shared.com/file/26175490/e8665c20/menu_original_w800.html?dirPwdVerified=82d0da04
Witam, mam mały problem z K800i. Jesli chce wejsc do menu po uruchomieniu telefonu wyskakuje mi "Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unsable." Nie wiem co mam z tym zrobic. Czy wystarczy zastapic plik menu.ml? jeśli tak to prosze o pomoc jak to zrobic i o wystawienie linku do tego wlasnie pliku menu.ml
Z gory dziekuje za pomoc. pozdrawiam.
lampard8
21-10-2007, 13:56
uho9 musisz wgrać inne ikony (ma być menu.ml i obrazki)
tylko masz wgrać ikony 240x320 czyli na k800 a nie na w800
Skad je wziasc i jak je wgrac? Ja nigdy nie grzebalem w jakiś pilkach systemowych, tak sie samo stało. nie grzebałem w zadnych ikonach. nie bardzo rozumiem.
Dzieki za pomoc.
Skad je wziasc i jak je wgrac? Ja nigdy nie grzebalem w jakiś pilkach systemowych, tak sie samo stało. nie grzebałem w zadnych ikonach. nie bardzo rozumiem.
Dzieki za pomoc.
Skoro nic nie ruszałeś w telu i samo sie tak zrobiło to możesz oddać na gwarancje jeśli takową posiadasz :)
niestety nie posiadam, podejrzewam, że stało sie tak przy instalowaniu motywów jakiś. Da się to jakoś naprawić? prócz tego komunikaty jeszcze mi poznikały wszystkie opcje jakie byly w: ustawienia/łączność - tam powinien sie znajdowac bluetotch i irda itp. niestety tego nie mam. Proszę o pomoc.
Jasne że się da: jeśli już nie masz gwarancji to możesz od razu zmienić te ikonki ;-) Masz k800 tak? tak lampard pisał... ;-) Zmieniasz ikonki przez takie programy jak: FAR i SE tool. Osobiście polecam tego drugiego bo jest łatwiejszy w obsłudze :smile: . Wszystkie pomoce znajdziesz w dziale tuning.
Dzieki bardzo, zaraz sie za to zabieram, ciekawe jaki bedzie skutek.
A czy ten SE tool jest darmowym programem? skad go sciagnąć?
Pozdrawiam!
lampard8
03-11-2007, 19:32
A czy ten SE tool jest darmowym programem? skad go sciagnąć?
tak
do pobrania w temacie se tool lite wgrywamy nowe oprogramowanie autorstwa Franka jest chyba na pierwszej drugiej albo trzeciej stronie w tunningu(nie pamiętam ^^ )
Ok mam juz program. Wybaczcie mi tyle pytan ale jestem zielony w tym. Jak mam juz program to co teraz musze sciagnac do K800i?
lampard8
03-11-2007, 19:40
uho9 przeczytaj w tunning temat db2020 tunning(przyklejony)