View Full Version : klawisze..
Siemka.. mam ten telefon od dwóch dni.. i pojawił się pewien kłopot.. klawiszę 8, 0 i 6 często się zacinają.. gdzies czytałem, że w tych telefonach jest to problem..da się to jakiś wyeleminować? wkurzające to jest na dluzsza mete.. prosze o porade :evil:
flash608
12-10-2007, 11:49
Jak nie będziesz jednocześnie przyciskał spustu migawki (przycisk aparatu) to nie będziesz miał problemu z 8,0,6 :] Inaczej układaj tel. w ręce.
dzięki za pomoc:P i zagadka rozwikłana :D
porcupinefloyd
12-10-2007, 18:20
Moze to kwestia oprogramowania. U mnie ten problem nie wystepuje (nawet jak jednoczesnie przyciskam migawke i te cyfry).
Jackal PL
12-10-2007, 18:33
Moze to kwestia oprogramowania.
A co ma piernik do wiatraka :?:
na szczęście u mnie było tylko dlatego :D nawet sprawdzałem rzeczywiście tak jest..
Moze to kwestia oprogramowania. U mnie ten problem nie wystepuje (nawet jak jednoczesnie przyciskam migawke i te cyfry).
A jaką masz wersje softu ? Dużo ludzi ma problemy z przyciskami, dokladnie 4,6 i 0 przy wcisnieciu lekko przycisku aparatu... inne ukladanie telefonu to nie rozwiązanie......
Czy miał ktos jeszcze z tym problem ? jak tak to jak rozwiazal ?
hmm... w moim przypadku pomogło wyłącznie inne trzymanie telefonu w rękach... nawet sprawdzałem... przyciskałem spust i próbowałem naciskac te klawisze... rzeczywiście nie działają wtedy... ale kiedy trzymam ten telefon inaczej, problem odrazu rozwiązany:)
Sądze jednak ze inne trzymanie komórki lub uwazanie na ten przycisk robiena zdjec to nie rozwiazanie tylko powinno sie ten problem rozwiazac, w koncu wszedzie o tym slychac.
rawilson
21-10-2007, 10:57
soft tu nic nie da... wiem bo mialem k550i z wgranym softem od w610i - najnowszym - problem nadal wystepowal!
witam,
też ma problem z klawiaturka ale trochę inny klawisze 3 6 9 i krateczka są jakby bardziej wklęsłe niż reszta może mi sie tylko tak wydaje ale koma mam od niedawna (2dni) i grałem trochę w wiedźmina i sobie myślę że może przez to. co wy na to?
czekajcie powtórzę się... mój problem dotyczący klawiszy zostałrozwiązany poprzez inne trzymanie telefonu.. od tamtej pory kiedy inaczej trzymam telefon ani razu nie mialem problemu z tymi wlasnie kalwiszami...
mnie się klawisze nie tną jak wcisnę spust migawki tylko ten rząd najbardziej na prawo jakiś taki płytszy jest ciszej je słychać jak wciskam
A jednak nie wszystkie fony maja problem z tym spustem... wiec problem moze da sie jakos rozwiazac
Hej , jakia masz wer. oprogeramowania ? Bo jezeli twój tel działa ok to czemu wiekszosc dziala zle ? Przytrzymywales do polowy spust migawki i wcisnac: 4,0 lub 6 ???? Oddalem do serwisu , zmienili soft, poprawki itp i niestety nadal to samo ale nie trapiłoby mnię to gdyby nie fakt, że niektórzy miwa zeich telefony działają ok wiec wada serii czy jak ?
[rawilson] skleiłem posty
no kurde... trochę to dziwne ... :/ może dostałeś poporstu już wadliwy telefon? strasznie mnie ciekawi ten spust... a może gdyby tak zmienić sterowniki od apartu, może dało by się ten problem wye;eminować...? nie besztajcie :P jestem nowy nie znam sie ;p
Kto dostal wadliwy ? Caly czas mowimy o blokowaniu klawiszy przy lekkim wcisnieciu spustu migawki a Tobie tez to sie dzieje.... tylko pytanie.... czemu ktos pisal ze u niego nie blokuja sie te klawisze? tel fajny nie mowiac o tych cholernych przyciskach i troche cichym głośniku. Reszta jest super.
lebskileb
23-05-2008, 12:12
Odświeżę temat, mam fon od niedawna i od jeba.... wczoraj nie działa mi prawy przycisk funkcyjny oraz kratka ktora robi za spacje, nie moge przez to pisac smsow ;/ , macie jakis pomysł czy pozostaje tylko serwis??