PDA

View Full Version : klawisze..

VvanDal
11-10-2007, 22:55
Siemka.. mam ten telefon od dwóch dni.. i pojawił się pewien kłopot.. klawiszę 8, 0 i 6 często się zacinają.. gdzies czytałem, że w tych telefonach jest to problem..da się to jakiś wyeleminować? wkurzające to jest na dluzsza mete.. prosze o porade :evil:

flash608
12-10-2007, 11:49
Jak nie będziesz jednocześnie przyciskał spustu migawki (przycisk aparatu) to nie będziesz miał problemu z 8,0,6 :] Inaczej układaj tel. w ręce.

VvanDal
12-10-2007, 13:41
dzięki za pomoc:P i zagadka rozwikłana :D

porcupinefloyd
12-10-2007, 18:20
Moze to kwestia oprogramowania. U mnie ten problem nie wystepuje (nawet jak jednoczesnie przyciskam migawke i te cyfry).

Jackal PL
12-10-2007, 18:33
Moze to kwestia oprogramowania.
A co ma piernik do wiatraka :?:

VvanDal
13-10-2007, 23:09
na szczęście u mnie było tylko dlatego :D nawet sprawdzałem rzeczywiście tak jest..

boruta
20-10-2007, 15:46
Moze to kwestia oprogramowania. U mnie ten problem nie wystepuje (nawet jak jednoczesnie przyciskam migawke i te cyfry).

A jaką masz wersje softu ? Dużo ludzi ma problemy z przyciskami, dokladnie 4,6 i 0 przy wcisnieciu lekko przycisku aparatu... inne ukladanie telefonu to nie rozwiązanie......

Czy miał ktos jeszcze z tym problem ? jak tak to jak rozwiazal ?

VvanDal
20-10-2007, 20:43
hmm... w moim przypadku pomogło wyłącznie inne trzymanie telefonu w rękach... nawet sprawdzałem... przyciskałem spust i próbowałem naciskac te klawisze... rzeczywiście nie działają wtedy... ale kiedy trzymam ten telefon inaczej, problem odrazu rozwiązany:)

boruta
21-10-2007, 00:24
Sądze jednak ze inne trzymanie komórki lub uwazanie na ten przycisk robiena zdjec to nie rozwiazanie tylko powinno sie ten problem rozwiazac, w koncu wszedzie o tym slychac.

rawilson
21-10-2007, 10:57
soft tu nic nie da... wiem bo mialem k550i z wgranym softem od w610i - najnowszym - problem nadal wystepowal!

Arcor
21-10-2007, 13:27
witam,
też ma problem z klawiaturka ale trochę inny klawisze 3 6 9 i krateczka są jakby bardziej wklęsłe niż reszta może mi sie tylko tak wydaje ale koma mam od niedawna (2dni) i grałem trochę w wiedźmina i sobie myślę że może przez to. co wy na to?

VvanDal
21-10-2007, 14:29
czekajcie powtórzę się... mój problem dotyczący klawiszy zostałrozwiązany poprzez inne trzymanie telefonu.. od tamtej pory kiedy inaczej trzymam telefon ani razu nie mialem problemu z tymi wlasnie kalwiszami...

Arcor
21-10-2007, 15:24
mnie się klawisze nie tną jak wcisnę spust migawki tylko ten rząd najbardziej na prawo jakiś taki płytszy jest ciszej je słychać jak wciskam

boruta
21-10-2007, 21:59
A jednak nie wszystkie fony maja problem z tym spustem... wiec problem moze da sie jakos rozwiazac

Hej , jakia masz wer. oprogeramowania ? Bo jezeli twój tel działa ok to czemu wiekszosc dziala zle ? Przytrzymywales do polowy spust migawki i wcisnac: 4,0 lub 6 ???? Oddalem do serwisu , zmienili soft, poprawki itp i niestety nadal to samo ale nie trapiłoby mnię to gdyby nie fakt, że niektórzy miwa zeich telefony działają ok wiec wada serii czy jak ?

[rawilson] skleiłem posty

VvanDal
27-10-2007, 11:48
no kurde... trochę to dziwne ... :/ może dostałeś poporstu już wadliwy telefon? strasznie mnie ciekawi ten spust... a może gdyby tak zmienić sterowniki od apartu, może dało by się ten problem wye;eminować...? nie besztajcie :P jestem nowy nie znam sie ;p

boruta
27-10-2007, 12:01
Kto dostal wadliwy ? Caly czas mowimy o blokowaniu klawiszy przy lekkim wcisnieciu spustu migawki a Tobie tez to sie dzieje.... tylko pytanie.... czemu ktos pisal ze u niego nie blokuja sie te klawisze? tel fajny nie mowiac o tych cholernych przyciskach i troche cichym głośniku. Reszta jest super.

lebskileb
23-05-2008, 12:12
Odświeżę temat, mam fon od niedawna i od jeba.... wczoraj nie działa mi prawy przycisk funkcyjny oraz kratka ktora robi za spacje, nie moge przez to pisac smsow ;/ , macie jakis pomysł czy pozostaje tylko serwis??