PDA

View Full Version : Problem z zapisywaniem zdjec

3r(R)^0r
13-10-2007, 10:25
Zdrobione zdjecia nie zapisuja sie :/ Moge zrobic zdjecie, all dziala jest napis "zapisywanie" ale zdjecia nigdzie nie ma :/ naciskam wyswietl i pisze "brak plikow"...
Co mam zrobic zeby to naprawic ?
Wylaczanie telefony nic nie dalo.
Czy sa jakies programy ktorymi mozna to naprawic jesli tak to jakie i skad je mozna sciagnac ?
Prosze o pomoc.

Jackal PL
13-10-2007, 10:35
Dziwne, ale mój kolega też ma czasem taki problem... Sam do końca nie wiem czego to wina. Może brak miejsca albo cuś... Poza tym opisz do końca problem - gdzie masz ustawione aby te zdjęcia się zapisywały itd.

3r(R)^0r
13-10-2007, 10:44
Wszystko jest normalnie nic nie zmienialem po prostu nagle nie dziala nie wiem czemu... nie mam karty, mam ustawione zeby zapisywaly sie na telefonie. Miejsca mam na 5 zdjec robie zdjecie i nadal jest, ze moge zrobic 5 zdjec... zdjecie sie robi ale go nie ma...

lampard8
13-10-2007, 10:46
miałem podobny problem do twojego
a jak chcesz wlaczyc jakis obrazek to jest tylko czarny obraz?

3r(R)^0r
13-10-2007, 10:47
Nie, wszystko jest normalnie, obrazki sa normalne tylko te zdjecia sie nie zapisuja...:/

grand-pl
13-10-2007, 19:35
jezeli włączysz aparat i nacisniesz 1 to wlącza ci sie jakas opcja zdjec ze musisz zrobic 3 zdjecia zeby sie zapisalo wychodzą one 3 w 1 moze o to chodzi?

3r(R)^0r
13-10-2007, 21:29
Nie :/ a jak wlacze ten tryb robie normalnie 3 fory i tez pisze "zapisywanie" ale sie nie zapisuje :/ :(

Jackal PL
13-10-2007, 21:34
A może po prostu coś z softem :?: Spróbuj aktualki SEUS'em może a nuż coś się ruszy ;)

3r(R)^0r
13-10-2007, 21:41
Tylko... nie wiem jak to zrobic skad zassac SEUS i jakies stery do k550i bo z tego co wyczytalem to musze miec stery do fona zeby SEUS sie bawic...
P.S. Sciagnolem SEUS ale nie dziala, jakis blad :/

Tak sie zastanawiam od czego mi moze fon nie dzialac... i... kilka dni temu jak zgrywalem foty z fona na kompa to kliknolem na plik "WINFILE" w fonie ale sie nie otworzyl ten folder wiec zgralem zjdecia i odlaczylem fona od kompa. Ostatnio zauwazylem, ze ten folder "WINFILE" , identycznie wygladajacy jak w fonie jest w kompie :/ jak chce go usunac to usunie sie ale jak wyjde z folderu w ktorym on jest i wejde znow to nadal tam jest, klikam zeby go otworzyc to sie nie otwiera... Co to moze byc ? jak to usunac ? Czy to przez to nie dziala mi fon ?

Jackal PL
13-10-2007, 21:49
Nie jest to łatwe fakt... Poczytaj na forum, poszukaj... A jak nie chcesz się bawić to wal do serwisu (tyle że płacisz za to)...
P.S Nie ma gwarancji że to pomoże na twój problem :!:

3r(R)^0r
13-10-2007, 21:50
Ale jak mam na gwarancji to raczej za to nie bede placil ... chyba ?
Czytalem na forum ale nigdzie nie znalazlem konkretnego tematu od poczadku do konca jak sie obslugiwac, skad pobrac SEUS itd. ale nie znalazlem :/

Jackal PL
13-10-2007, 21:51
A masz na gwarancji tak :devil: To możesz nawet walić do serwisu swojej sieci (oczywiście z papierami) i poprosić o wysłanie do autoryzowanego serwisu ;)

ruti
18-10-2007, 13:46
masz moze wirusa na telfonie? ja mialem na karcie to mi sie niezapisywali :| ale juz ok ;]

VvanDal
18-10-2007, 21:32
mój kolega miał tak samo na w200i.. zaniósł do serwisu telefon(na gwarancji) i powiedzieli mu, że nie wiedzą o co chodzi :P i że to jest raczej jego wina ... coś zsłaby chyba ten serwis xD

Dymon
15-08-2008, 13:04
Mam to samo w moim k550i i też niewiem jak to naprawić. Próbowałem już aktualizacji oprogramowania ale oprogramowanie mam najnowsze i niechce mi zaaktualizować a czytałem na innych forach że powinno nawet jeżeli jest najnowsze. Jeżeli ktoś wie jak naprawić ten problem z zapisywaniem zdjeć lub z aktualizacją to niech da znać.