PDA

View Full Version : maks GB

morpheus
14-10-2007, 20:32
do ilu gb mogę rozbudować tel karta i nie będzie sie wieszał proszę o pilna odpowiedz :P

i jeszcze takie inne pytanko jak zrobić kopie gfds ???
i jak później ja wgrać do tela

Z GÓRY DZIĘKI

lampard8
14-10-2007, 20:35
do ilu gb mogę rozbudować tel karta i nie będzie sie wieszał proszę o pilna odpowied
2 gb max (karta musi byc oryginalna)

jeszcze takie inne pytanko jak zrobić kopie gfds ???
i jak później ja wgrać do tela
dział tunning i szukasz np tematu se tool 2 lite ;-)
jak wgrasz to tracisz gwarancje ;-)

Lord
17-10-2007, 15:50
morpheus napisał:
do ilu gb mogę rozbudować tel karta i nie będzie sie wieszał proszę o pilna odpowied

2 gb max (karta musi byc oryginalna)

Nie tylko 2gb bo maksymalnie telefon czyta przecież 4gb... Tylko czy ci się uruchomi i będzie dobrze chodził? - to trzeba postawić na szczęście ;-)

Piospi
09-11-2007, 16:28
przy włączeniu telefonu musisz poświęcić ok. 5-10 sekund na "przeczytanie" karty [4gb sandisk], a podczas zabawy w telefonie nie widać żadnych spowolnień czy problemów :]

oski_louren
20-11-2007, 18:05
mozesz rozbudowac do max. 4GB , ale moim zdaniem nie ma tosensu . mam 2GB i mi to starczy w 200% ;) tylko troche telefon zamuli jak ja wyciagniesz i wlozysz ale mysle ze 1GB jest najodpowiedniejsza ;)

krzynio4512
13-03-2008, 17:44
Ja mam 8 Gb, bo przekładałem z PSP, i cyka bez problemu, tylko jak ktoś tam napisał wyżej trochę muli, ale muzyka się nie zacina i filmy też chodzą, poza tym jak ktoś jest cierpliwy to polecam, miałem 4 ale to za mało wiecznie mi brakowało wolnego miejsca, a teraz mam całą zawaloną i 200 mega wolnego:P Pozdrawiam Wszystkich...