View Full Version : Dual sim
http://www.allegro.pl/item252345092_dual_sim_bez_wycinania_i_wylaczania_ najtaniej.html
czy to mozliwe ? o ile wiem zawsze trzeba ciąć oszustwo ?
trzeba ciąć zeby działało na k750
Czesc
Wcale ze nie oszustwo, ja mam podobny dual i dziala :)
pozniej warto wgrac patha ktory wylacza konfigurator wlaczajacy sie po starcie fona, mi co prawda kom zawsze po zmianie karty zawiesza sie i trzeba go zrestartowac i wtedy juz dziala... ale to nie musi sie u kazdego powtarzac
Dodam jeszcze ze wystarczajaco duza miejsca na druga karte jest pod bateria, troche pozniej ciazko sie zamyka, ale mi to nei przeszkadza
...Adapter działa z telefonami NOKIA 6310i i Sony Ericsson K750i jednak w tych modelach adapter jest trudny w montażu i nie wszyscy sobie radzą z instalacją...
To czytałeś? Dul będzie działać i bez wycinania. Problemem jest to, że nie wycięty nie mieści się pod klapką akumulatora w K750i - za mało miejsca :| . Poza tym, nigdzie nie widziałem jeszcze zdjęcia K750i jak działa i dlatego zawsze wątpię w działanie duali :(
MEXIKANOS11
04-02-2008, 14:17
ja mam adapter ale wycinany i wada jest to ze jak zmieniam karte to mi sie telefon restartuje i trzeba czekac ale sie nie zacina bo te nowsze wycinane sie juz nie wieszaja tak jak te stare ;-)