PDA

View Full Version : Jak wejść do menedżera plików poprzez użycie kabla USB?

brandon
19-10-2007, 18:28
Nie mogę wejść do tej opcji posługując się programem PC Suite. Pojawia się komunikat, że tylko można skorzystać z tych opcji, które są otoczone pomarańczową ramką. Telefon jest ustawiony na transfer plików. Poradźcie, bo chciałem sobie np. zdjęcia lub filmiki z komórki na kompa zgrać.

@Kamil
19-10-2007, 18:38
Hmm jak podłączysz fona w trybie transfer plików.. to powinien ci wykryć dysk przenośny.. wejdź w mój komputer i tam powinno coś pisać z PHONE nie pamietam teraz dokładnie jak to tam było.. ale powinieneś to zauwayć :)

mikid
19-10-2007, 20:48
po podlaczeniu kabla powinno wywalic z pare okienek ze wykryto nowy sprzet itd, nie instalujesz sterow, dajesz anuluj i w moj komp. masz przeniscy dysk PHONE i PHONE CARD jesli masz wlazona pamiec w fonie

oczywiscie w xp

@Kamil
19-10-2007, 21:37
po podlaczeniu kabla powinno wywalic z pare okienek ze wykryto nowy sprzet itd, nie instalujesz sterow, dajesz anuluj i w moj komp. masz przeniscy dysk PHONE i PHONE CARD jesli masz wlazona pamiec w fonie

oczywiscie w xp

stery do Kabelka USB muszą być

brandon
20-10-2007, 16:36
Dysk wymienny to ja mam w moim komputerze, ale dzięki niemu to ja mogę tylko wgrywać do telefonu, bo on nie pokazuje zawartości telefonu. A co do sterów to jak wyskakuje tyle okienek, że znalezione takie i takie urządzenie to niby jak dać anuluj jak to się automatycznie instaluje. Ja je wgrałem normalnie i mam dysk wymienny ale nie mogę przeglądać zawartości telefonu.

VvanDal
20-10-2007, 20:48
dziwne... ja nic nie instalowałem... poprostu podłaczam telefon do kompa wchodze w dysk przenośny phone cos tam i mam wszystkie foldery i moge robic co tylko chce... np kopiować na kompa...

Astarot
21-10-2007, 09:58
Jeśli chodzi o PC Suite to może przeinstaluj, bo program może nie wykrywać telefonu..

lampard8
21-10-2007, 11:08
brandon tam masz podział na karte pamieci i na telefon
sa foldery music itp
wchodizsz zgrywasz i juz

zgredzia
24-11-2007, 23:46
Podłączasz tak:

1. Podłącz tela
2. W telu wciśnij tryb telefon
3. Będzie ci wykrywało różne urządzenia i jak się wyświetli kreator wina xp wyświetlał to bierzesz ustalasz lokalizację na cd-rom
4. Uruchom PC Suite
5. Powinienes miec że telefon jest w trybie telefonu
6. Weź Meneger plików
7. weź pamięć telefonu lub Memory stick
8. I masz gotowe :) :D

PS:wyłączaj tela przez Bezpieczne usuwanie sprzętu :o