View Full Version : pare pytan :)
witam!! kupilem na allegro se k800i i jest na gwarancji do 16.01.09. i jest taka sytruacja ze zdjecia rewleka wchodza gorzej jest z kamera!! jak odtwarzam filmik nagrany to taka mam mgielke :(
i mam do was pytania!!!
1- jak pojde do salonu orange to wgraja mi najnowsze sterowniki i nie strace gwarancji
2- jak trzeba miec kable zeby wgrac!!! czy wystraczy ten co mam do k800i
3- jaki trzeba miec program!!! i instrukcje!! i jaki polecacie sterowniki
4- jakbym wgral nowe stery do kamery to po gwarancji :/???
pozniej wgram filmiki i zobaczycie!! pozdrawiam!!
the bill
20-10-2007, 16:45
1 - tak, za free, nie stracisz gwarancji, możesz to zrobić w domowym zaciszu
2 - ten kabel wystarczy
3 - do wgrania najświeższego oprogramowania wystarczy SEUS - SonyEricsson Update Service - ze strony producenta. jeśli masz na myśli inne sterowniki - patrz niżej
4 - tak, po gwarancji
mi chodzi o wgranie najlepszcyh sterow!! ale nigdy tego nie robilem i sie boje troche :/ wiec zaniose do salonu orange
Jackal PL
20-10-2007, 18:07
wiec zaniose do salonu orange
Żeby Ci wgrali stery po których tracisz gwarancje :?: Mądre nie ma co... :/
Hej bill - czy po wgraniu np sterowników cam czy audio się nie traci gwarancji :?: Nabijasz się:?: :D
the bill
20-10-2007, 18:57
Hej bill - czy po wgraniu np sterowników cam czy audio się nie traci gwarancji Question Nabijasz sięQuestion Very Happy
nie, gdy miałem jeszcze K750, w serwisie uaktualnili mi oprogramowanie wraz ze sterownikami aparatu - już nie miałem zoom'a x4 w największej rozdzielczości - gwarancja była nadal.
nawiązywałem do tego, że gdyby dresik wgrywał jakieś pozyskane w necie sterowniki zrobione przez kogoś, to straciłby gwarancję, natomiast jeśli aktualizowałby SEUS'em, to gwarancji nie straci
Jackal PL
20-10-2007, 19:03
natomiast jeśli aktualizowałby SEUS'em, to gwarancji nie straci
A tak to to jasne i oczywiste ;) Program firmowy SE :) Chodzi mi bardziej o resztę sterowników jak np Toshara od audio. Po wgraniu takowych np przez SE Tool chyba gwarancja idzie się paść :?: Czy znowu coś mi się pomieszało :?: :/
wgraniu takowych np przez SE Tool chyba gwarancja idzie się paść Question Czy znowu coś mi się pomieszało Question Ekhm...
po wgraniu prze se tool tracisz gware
ogólne grzebanie w sofcie kończy sie utrata gwarancji tj xs++, far itp (nie SEUS) :smile: