PDA

View Full Version : Puste menu połączeń

maras25
20-10-2007, 21:48
Jako że jestem tu nowy chciałbym sie ze wszystkimi przywitać :wink:
Mój problem polega na tym że w menu połaczeń mam pusto tzn. nie zapisują się żadne połączenia ani wychodzące ani odebrane ani nieodebrane
Nie wiem co zrobić. Fon jest nowy ma 3 tygodnie i nic w nim nie grzebałem jeśli chodzi o soft bo po prostu sie nie znam na tym.
Druga sprawa to kiepskie wykonanie telefonu. Nie wiem czy ktoś sie z tym zetknął ale u mnie rusza się na boki ten czarny plastik z tyłu telefonu powyżej aparatu a druga rzecz to trzeszczacy plastik klapki od baterii.
dzięki za ewentualne info i pozdrawiam

Jackal PL
20-10-2007, 21:53
Jako że jestem tu nowy chciałbym sie ze wszystkimi przywitać
Witaj w himalajach (taki żart - mój ulubiony tekst z Potworów ;) )
Druga sprawa to kiepskie wykonanie telefonu.
Jakaś może lipna seria po prostu :?: Mój kumpel ma k550i i wszystko elegancko i designem ;)
Mój problem polega na tym że w menu połączeń mam pusto tzn. nie zapisują się żadne połączenia ani wychodzące ani odebrane ani nieodebrane
Dziwne - może coś w opcjach jest nie ustawione - nie mam k550i więc Ci dokładnie nie powiem - może jakiś user k550i ;) lampard ma chyba k550i ;)

Acr
21-10-2007, 08:14
Jako że jestem tu nowy chciałbym sie ze wszystkimi przywitać :wink:
Mój problem polega na tym że w menu połaczeń mam pusto tzn. nie zapisują się żadne połączenia ani wychodzące ani odebrane ani nieodebrane
Nie wiem co zrobić. Fon jest nowy ma 3 tygodnie i nic w nim nie grzebałem jeśli chodzi o soft bo po prostu sie nie znam na tym.

ustawienia domyśle zrób jak to nie da rady to SEUSem soft od nowa i ustawienia domyślne

Druga sprawa to kiepskie wykonanie telefonu. Nie wiem czy ktoś sie z tym zetknął ale u mnie rusza się na boki ten czarny plastik z tyłu telefonu powyżej aparatu a druga rzecz to trzeszczacy plastik klapki od baterii.
dzięki za ewentualne info i pozdrawiam

Kiepskie wykonanie... raczej norma. też tak mam, że jest leciutki luz tej części ale nie lata jak kołatka

Adi>33
05-07-2008, 10:03
Trzeszczący kawałek plastiku z tyłu=NORMALKA.
Ta klapka nad baterią też się czasami zdaża,też tak mam,ale wystarczy tam włożyć kawałek zwykłej kartki i gra gitara:P

michal24s
05-07-2008, 12:00
zaaktualizuj soft i będzie dobrze