View Full Version : simlock i nowy soft z polskim oprogramowaniem - jak ?!?!?
cudakthc
28-10-2007, 23:33
ponieważ to jest forum pomocy dla modelu J220i pozwole sobie zapytać Państwa o sposoby wgrania softu i sciaganie locka z soniacza.
Poza j220i mam jeszcze k750i z ktorego mam kabelek pod USB. czy za jego pomocą mógłbym wgrac nowe oprogramowanie i jezeli tak to jak sie za to zabrac? ludzie nic nie pisza w internecie o tym telefonie wiec mam kłopot. wiem ze jest on raczej niskiej klasy ale wszystko czego potrzeba do zycia z komórką ma ;] prosze o poradę dotyczącą simlocka. pozdrawiam i sorki za błędy ort.
hujciwdupe1234
26-12-2007, 23:15
Ja mam ten sam problemik z ta koma (j220i) :/ tez chcial bym sciagnac simlocka ale nie wiem jak sie za to zabrac. Prosze o pomoc
Porosty sposób : idziesz do serwisu, dajesz kolesiowi 20 zeta ona ściąga i masz problem z głowy :D
hujciwdupe1234
27-12-2007, 10:47
taki sposob to jest chyba oczywisty ^^ Ja to za friko chcialem zalatwic
cudakthc
12-01-2008, 00:10
Porosty sposób : idziesz do serwisu, dajesz kolesiowi 20 zeta ona ściąga i masz problem z głowy :D
taki genialny to ja też jestem ale jakbyś dał Pan za telefon j220i 40 PLN to nie wiem czy wart by był on inwestowania w niego jeszcze 20 zł za simlocka i
20 za wgranie polskiego oprogramowania :> .. a pytanie zadałem żeby uniknąć wydatków. czekam na odpowiedź od kogoś mądrzejszego od tego Pana ;) ..bez urazy oczywiście
Tja... a jakiej innej rady chcesz? kupić oryginalny kabel np za 50 zł?
Moja rada jest jedna - albo zmień telefon, albo naucz się języka angielskiego
(i jedź na menu angielskim)
rafal723
20-08-2008, 11:36
chodzi o kabel usb z k750 do j220 ?? Nie pojdzie. probowalem kabelkiem z :se: podpiac - pasowal jak ulal ale na ekranie wyswietlilo mi sie - akcesorium nieobslugiwane. Najlepiej uzyj opcji szukaj bo widzilem juz o tm na tym forum, krok po kroku jak znajde napisze pozdro