PDA

View Full Version : Flash i Far

Lara Croft
01-11-2007, 19:16
mam pewien problem z farem. mianowicie wszystko jest dobrze do momentu kiedy chce wejść do folderu FS. wtedy soniak mi się włącza a far zawiesza. mam zainstalowane sterowniki USB Flash ale nie moge zflashowac tela.
kiedy wchodze to Phone XS i tam robie wszystko co jest napisane w pewnym poradniku to mi sie tylko wyświetla: no customizing

CXC 125 932_49 R1C moje oprogramownia

za wszelką pomoc wielkie thx

Radzio1234
01-11-2007, 19:18
To widać coś musisz, źle robić. Sciągnij odpowiedni plik do usypiania swojego Eryka bo jak widać masz CID 49, bo bez tego ni rusz nie wejdziesz do FAR-a!

PLiku poszukaj na: franek.4shared.com

Lara Croft
01-11-2007, 19:19
a jak sie ten usypiacz nazywa bo wielokrotnie szukałem i nie umiałem znaleźć ??

Franeek
01-11-2007, 19:26
Ten plik jest w folderze z FAR'em.
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw

A nie lepiej tunningować SE Toolem? ;P

Lara Croft
01-11-2007, 19:28
no właśnie ten plik k750... to cały czas nim chce zflashować tylko mi wyskakuje ten cholerny błąd

a co do se toll to jestem bardziej przekonany do Phone XS

edit. teraz jeszcze lepiej niż przedtem
chciałem tego d**** zflashować se toolem to totalnie go uwaliłem
teraz to wogóle sie nie włącza

Radzio1234
01-11-2007, 19:58
Dokładnie tak miałem. Mam złe wspomnienia z setoolem dlatego go nie używam. Musisz teraz jakoś resta wgrać tym setoolem. Ja się na nim za bardzo nie znam. Niestety u mnie skończyło się to ponowną wymianą softu, ale jak nie pojdzie możesz sprobować jeszcze customa wgrać.

kuki
01-11-2007, 20:11
Wszyscy mają złe wspomnienia z seetool-em Dlaczego?? Bo nikt z was nie przeczytał do czego każdy guzik służy i taka prawda! (np. wkładaliście patch i odrazu guzik Flash xD itp.)

Program jest jednym z najlepszych bo nowsze jego wersje są uzywane w komisach !!! A zresztą jak dla mnie on jest do wszystkiego :DD

nim chce zflashować tylko mi wyskakuje ten cholerny błąd

Musisz po pierwsze umieścić go w miejscu Main i guzik Flash i mozesz podpiać do Far-a Po operacjach nalezy wgrać Rest-a ;-)

Lara Croft
01-11-2007, 21:40
kaki jeśli możesz to wytłumacz mi jak wgrać resta custom i nowego softa tym se-toolem wiem że wiele wymagam ale tela ma od kwietnia a na gwarancje mi raczej nie wezmą

Scream!
01-11-2007, 21:49
Lara Croft a tak ciężko poszukać? :/
w tym dziale do 6 strony znajdziesz wszystko co dotyczy se tool :/
(chodzi o wgrywanie custom i i softa resta itp)

Lara Croft
01-11-2007, 22:29
poszukałem znalazłem ale ...

... kiedy mam zamiar wgrać nowego maina, customa i rest to se tool wogóle mi fona nie wykrywa

karaczan
01-11-2007, 23:02
bo trzeba kabel podpiac :devil:

Lara Croft
02-11-2007, 09:08
buahahaha a myślisz że co chce go przez bluetooth połączyć z kompem? wogóle mi fona nie wykrywa a sterownki usbflash kilka razy instalowałem

Lord
02-11-2007, 09:49
A inne programy też? w sensie phone xs, tam da vinci co jeszcze...

Jak coś to jeszcze odinstaluj stare sterowniki z menedżera urządzeń, i zainstaluj te od franka (on ma zawsze wszystko dobre xDDD). Oczywiście odpowiednie pod swój soft - pokombinuj ze wszystkimi ;-)

Lara Croft
02-11-2007, 10:03
osobiście mam fara, phone sx oraz tego felernego se toola. Próbowałem wgrać resta farem ale fona i wogóle nie wykryło. to samo we phone xs oraz se tool. instalowałem jeszcze raz USB Flash ale to nic nie dało. pomyslałem że to przez rozładowaną baterię ale naładowałem u kumpla w fonie i podłączyłem ale dalej nic.

czy dało by się go potraktować seus-em żeby nie było widać że grzebałem w sofcie i dać go na gware ??

karaczan
02-11-2007, 10:34
jak go nic nie widzi to seus tez go raczej nie zobaczy. ale sprobowac mozesz

Lara Croft
02-11-2007, 10:58
a jeśli seus-em nie będzie się dało to co mi poradzicie?? no bo jak nie da się wgrać resta żadnym z wyżej wymienionych programów to chyba pozustaje mi zakup nowego fona :cry:

edit. nastąpił przełom, far wykrywa mi tela ale nie moge wejść do FS bo mi sie otwiera okienko ładowania jakiegoś pliku i zie far wiecha

edit. udało mi się potraktować seus-em

Lara Croft
03-11-2007, 10:36
przeprasza za posta pod postem ale chciałem żeby były osobno bo to co chce napisać jest wagi państwowej:

Dziękuję wszystkim którzy zaangażowali się by pomóc mi w ponownym uruchomieniu mojego telefonu. Wczoraj potraktowałem go SEUS-em i jak sie później okazało to pomogło i tel się uruchomił.

Temat do zamknięcia