View Full Version : Odtwarzanie formatu *.AAC
Może jestem zielony, ale mam pytanie.
W instrukcji jest napisane, że można odtwarzać w/w format, a tymczasem telefon pliku takiego nie widzi jako muzycznego tylko jako (chyba) tekstowy.
Jeżeli wie ktoś co zrobić żeby tel mógł odtwarzać pliki *.AAC to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
no mi wlasnie sie tak samo zrobilo. jeszcze niedawno(3 dni temu) w k750i pokazywal sie pik nie do odczytu a w dane technicznych jest podane ze bez problemu moze je odtworzyc. z ciekawosci zajrzalem na sonyericsson.pl i tam takze bylo napisane ze kazdy SE ktory moze odtwarzac mp3 moze takze odtwarzac pliki AAC. przylaczam sie do prosby i prosze o pomoc ;-)
Może jestem zielony, ale mam pytanie.
W instrukcji jest napisane, że można odtwarzać w/w format, a tymczasem telefon pliku takiego nie widzi jako muzycznego tylko jako (chyba) tekstowy.
Jeżeli wie ktoś co zrobić żeby tel mógł odtwarzać pliki *.AAC to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Telefon odtwarza pliki AAC z rozszerzeniem m4a, czy pomoże zmiana rozszerzenia - nie wiem, ale tych AAC jest jakby parę rodzajów.
markonix
06-11-2007, 19:39
aac odtawarza acc w filmach jak kodek audio, pewnie o to im chodzio, rowniez probowalem wgrac pare piosenek acc, acc+ i nic :(
Tak mowil Acr czyta ale m4a
mcgregor6
15-12-2007, 12:54
Jezeli macie taki prbolem to sciagcie sobie total video konwerter. Ten program ma takze mozliwosc konwertowanie dzwieku. Wiec poprostu acc przekonwertuj na mr, wav albo mp3 i pewnie bedzie działało.