View Full Version : Programy do wrzucania plikow przez usb
Witam, mam takie pytanko, czy sa takie programy dzieki ktorym mozna wrzucic motywy, tapetki, dzwonki itd za pomoca kabelka usb ? tak jak program Disc2Phone? tylko ze do wszystkiego ze sie tak wyraze :)
Grzesiek
Tak - Eksplorator Windows :mrgreen:
Sterowniki PC Suite :
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10658
albo My Phone Explorer
A macie moze program który odrywa ukryte foldery w telefonie? Kiedys mialem siemensa i mialem vnavigatot ktory mial taka opcje. Teraz mam k800i.
konrados009
14-01-2008, 16:55
Podłacz kabel do koma i kliknij "transmisja plików"
To jest najlepsze!!!! :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
W Windows 2000 i nowszych nie potrzebujesz żadnych sterowników.Jak wtykasz telefon do usb to w telefonie klikasz transmisja plików i w kompie jak masz wykryte urządzenie Sony Ericsson w200 to klikasz anuluj a we wszystkich pozostałych dalej.PHONE to pamięć telefonu,a PHONE CARD to karta pamięci.A tutaj masz który folder w telefonie(lub na karcie pamięci) to który folder na kompie:
Zdjęcia-MSSEMC\Media Files\image
Zdjęcia z aparatu-DCIM\100MSDCF(nie zawsze 100,może być np.101)
Dźwięki-MSSEMC\Media Files\audio
Inny-MSSEMC\Media Files\other
Motywy-MSSEMC\Media Files\theme
Wideo-MSSEMC\Media Files\video
Strony WWW-MSSEMC\Media Files\webpages
Do folderu gry(lub aplikacje)raczej się nie dostaniesz,ale żeby wgrać grę to wgrywasz ją do:
Inny-MSSEMC\Media Files\other ,odłączasz telefon i włazisz w menedżer plików,Inny i wybierasz gierkę czy aplikację i wybierasz czy dać do gier czy aplikacji.Gry i aplikacje które masz w folderze Inny MOŻESZ przesłać przez podczerwień,ale te co masz w grach czy aplikacjach nie możesz.
Knuckles1523
23-05-2008, 10:11
Ja nie potrzebuje (i nie chcę) programu. Przecież okna same to znaleziują (sory za ostatnie słowo)
Damiano69
23-05-2008, 12:13
Nie bardzo rozumiem twojego problemu ale ja to podlazcam fona do kompa wchodze w karte pamiecie lub pamiec telefonu kopiuj wklej i mam :)
Ironmadei
27-05-2008, 23:00
lol poco ci program?? explorator windows wita
a tak apropo to mi sie przypomnialo jak mój kolega przez pół roku słuchał jednej fabrycznie wgranej mp-trójki wgranej na odtważacz mp3 bo mówił że nie ma programu żeby sobie coś wgrać a z internetu nie chce ściągać bo mu sie wirusów pełno ściągnie... :lol2::rotfl::lol2:
Damiano69
28-05-2008, 19:31
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooool
rozwiniety post to podstawa ^^
lol poco ci program?? explorator windows wita
A może ma Linucha?(jak tak to pozdro). A jak chcesz widzieć WSZYSTKO w telefonie to xs++
ja się nie bawie w te programy, poproscu wchodze przez explorator windows i już.
pawlak21
02-07-2008, 10:56
PC Suite .TO jest cool program bo mam go sam
lubczynski18
02-08-2008, 12:33
xDW Windows 2000 i nowszych nie potrzebujesz żadnych sterowników.Jak wtykasz telefon do usb to w telefonie klikasz transmisja plików i w kompie jak masz wykryte urządzenie Sony Ericsson w200 to klikasz anuluj a we wszystkich pozostałych dalej.PHONE to pamięć telefonu,a PHONE CARD to karta pamięci.A tutaj masz który folder w telefonie(lub na karcie pamięci) to który folder na kompie:
Zdjęcia-MSSEMC\Media Files\image
Zdjęcia z aparatu-DCIM\100MSDCF(nie zawsze 100,może być np.101)
Dźwięki-MSSEMC\Media Files\audio
Inny-MSSEMC\Media Files\other
Motywy-MSSEMC\Media Files\theme
Wideo-MSSEMC\Media Files\video
Strony WWW-MSSEMC\Media Files\webpages
Do folderu gry(lub aplikacje)raczej się nie dostaniesz,ale żeby wgrać grę to wgrywasz ją do:
Inny-MSSEMC\Media Files\other ,odłączasz telefon i włazisz w menedżer plików,Inny i wybierasz gierkę czy aplikację i wybierasz czy dać do gier czy aplikacji.Gry i aplikacje które masz w folderze Inny MOŻESZ przesłać przez podczerwień,ale te co masz w grach czy aplikacjach nie możesz.