PDA

View Full Version : jakby ktos moglby mi pomoc:)

safir13
06-11-2007, 19:50
witam...wiem ze nie raz juz pewnie sie pojawialy tematy na tym forum o takiej tresci...mianowicie chce bezpiecznie pozmieniac ikonki i ogolnie menu w moim W810i a nie chce czegos spieprzyc...jakby ktos mogl mnie za raczke przeprowadzic przez to i pokazac co czym sie je:P to bede wdzieczny... :)

[rawilson] a ja będę wdzięczny jak zmienisz nazwę tematu i przeczytasz regulamin... oto cytat z niego:

Temat wątku powinien zawierać krótki i konkretny opis jego treści.

rafał666
06-11-2007, 19:54
tutaj wszystko jest http://se-center.info/viewtopic.php?t=8290

rafał666
06-11-2007, 19:56
chce bezpiecznie pozmieniac ikonki i ogolnie menu w moim W810i a nie chce czegos spieprzyc...

jak sie boisz i nie jesteś pewny to sie nie bierz za to bo znowu pojawi się temat na forum
cytuję ""POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!""

tim111
06-11-2007, 20:07
jak sie boisz i nie jesteś pewny to sie nie bierz za to bo znowu pojawi się temat na forum
cytuję ""POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!""
Dokładnie jeśli nie jesteś w stanie sam sobie poradzić to sie za to nie bierz a ty rafał666 lepiej naucz sie edytować posty :devil:

rafał666
06-11-2007, 20:16
:roll:

[rawilson] własnie. dwa razy złamałes regulamin:
1. Post pod postem
2. Post nie wnoszący nic do tematu...
Podaruje i tylko jeden warn... albo nie... dam dwa - drugi za stopkę - zmiejszysz to napisz pw - zdejme jednego warna!

zalman
06-11-2007, 21:14
na moje to nie ma co sie bac :)
wejdz sobie na se-center.pl i tam bedziesz mial poradniki napisane od A do Z :) nie ma co zepsuc jesli sie wie jaki ma sie cid i kolor telefonu i bedzie sie postepowalo zgodnie z instrukcja :D
pozdro