PDA

View Full Version : problem z kablem(?)

snopper
07-11-2007, 16:16
nie moge wejśc w flash mode i to nie jest wina mojego telefonu bo innych telefonów tez nie moge flashować, nie jest wina sterowników bo zainstalowałem usb flash od nowa, i nie wiem moze jest to wina kabla ale gdy chce wrzucić jakieś piosenki itp to normalnie mi go wykrywa ale we flash mode wejść nie moge :(

Franeek
07-11-2007, 16:17
Jaki CID?
Próbowałeś innym kablem?

Tomislav
07-11-2007, 16:25
(...)gdy chce wrzucić jakieś piosenki itp to normalnie mi go wykrywa ale we flash mode wejść nie moge :(

Na moje oko to on ma normalny kabel USB :P

snopper
07-11-2007, 16:33
mam cid 49
a poza tym co z tego ze mam noralny kabel jak juz flashowałem telefon farem i normalnie wchodził w flash mode:/

kondzioff
07-11-2007, 16:48
(...)gdy chce wrzucić jakieś piosenki itp to normalnie mi go wykrywa ale we flash mode wejść nie moge :(

Na moje oko to on ma normalny kabel USB :P
Heh :P Kablem DCU-60 można flashować. Zanim coś napiszesz do się dowiedz.
Ale swój flashowałeś, czy inny? Bo jak inny to może miał CID36, ty masz 49 więc najpierw musisz wgrać łamacza, a po skończonej pracy resta.

A jak reinstalacja USB Flash nie pomoże, ani nic innego. To raczej wina kabla, chociaż ja kiedyś musiałem zrobić format systemu i od nowa wgrać sterowniki od nowa i dopiero poszło.

snopper
07-11-2007, 16:57
ale ja nawet nie moge wgrać łamacza :sad: wyłaczam telefon podpinam go z "c" i nic tak jakby go wogóle nie było a flashowałem juz swój telefon

zalman
07-11-2007, 17:30
lepiej zainstaluj sobie SEUS. :) flash usb wgraja sie razem z tym programem :)

snopper
07-11-2007, 17:32
lepiej zainstaluj sobie SEUS. :) flash usb wgraja sie razem z tym programem :)
seus mam zainstalowany
pisząc ze zainstalowałem sterowniki usb flash miałem na mysli właśnie to, ze zainstalowałem seusa

karaczan
07-11-2007, 17:37
a podpinasz ty telefon do tego kabla?? :lol:
zartuje
sprawdz na innym kompie bo to niemozliwe ze nic ci nie chodzi, moze to kwestia systemu

snopper
07-11-2007, 17:40
własnie nie mam takiej mozliwosci zeby sprawdzić na innym kompie... przywróciłem przed chwilą system bo tak mi kolega poradził, dalej nic

snopper
08-11-2007, 15:47
juz wiem ze to coś ze sterownikami usb flash... sprawdzałem na kompie kumpla i czyta mi telefon ale gdy zainstaluje seusa ponownie jest ten sam problem tak jakby sterowniki sie nie wgrały :/ czemu te stery sie nie chcą dobrze wgrać??

b4rtek
08-11-2007, 16:38
bo moze jest źle instalujesz... sciagnij je z fraanek.4shared i poszukaj na forum poradnik ja je wgrac :/

zalman
08-11-2007, 16:44
ja tam was nie rozumiem.. nie lepiej wgrac SEUS i miec to zglowy ?? mowie tu o poczatkujacych...

Kaamil
08-11-2007, 17:57
ale gdy zainstaluje seusa ponownie jest ten sam problem tak jakby sterowniki sie nie wgrały

Hę... Czytanie ze zrozumieniem :)

snopper
09-11-2007, 14:08
wgrywałem te cholerne usb flash chyba z 15 razy!!!!!!!!!!! :twisted: instalowałem seusa.. nic, dawałem komputerowi link do sterownika... nic ja juz nie wiem!!!!!! :twisted:

snopper
17-11-2007, 18:40
NIE NO BEZ JAJ!!!!!!!!!!!
sformatowałem dysk sciagnałem fara, da vinci, se toola i phone xs
zainstalowałem SEUS
nie wykrywa fona!!!!!!!!
zainstalowałem epiusb i nic!!!
daje komputerowi sciezke do sterownika ale "w okreslonej lokalizacji nie ma informacji o uzywanym sprzecie" to na pewno nie wina ani kabla, ani fona bo sprawdzałem rózne kable i rózne fony i ciagle to samo