View Full Version : problem z kablem(?)
nie moge wejśc w flash mode i to nie jest wina mojego telefonu bo innych telefonów tez nie moge flashować, nie jest wina sterowników bo zainstalowałem usb flash od nowa, i nie wiem moze jest to wina kabla ale gdy chce wrzucić jakieś piosenki itp to normalnie mi go wykrywa ale we flash mode wejść nie moge :(
Jaki CID?
Próbowałeś innym kablem?
Tomislav
07-11-2007, 16:25
(...)gdy chce wrzucić jakieś piosenki itp to normalnie mi go wykrywa ale we flash mode wejść nie moge :(
Na moje oko to on ma normalny kabel USB :P
mam cid 49
a poza tym co z tego ze mam noralny kabel jak juz flashowałem telefon farem i normalnie wchodził w flash mode:/
kondzioff
07-11-2007, 16:48
(...)gdy chce wrzucić jakieś piosenki itp to normalnie mi go wykrywa ale we flash mode wejść nie moge :(
Na moje oko to on ma normalny kabel USB :P
Heh :P Kablem DCU-60 można flashować. Zanim coś napiszesz do się dowiedz.
Ale swój flashowałeś, czy inny? Bo jak inny to może miał CID36, ty masz 49 więc najpierw musisz wgrać łamacza, a po skończonej pracy resta.
A jak reinstalacja USB Flash nie pomoże, ani nic innego. To raczej wina kabla, chociaż ja kiedyś musiałem zrobić format systemu i od nowa wgrać sterowniki od nowa i dopiero poszło.
ale ja nawet nie moge wgrać łamacza :sad: wyłaczam telefon podpinam go z "c" i nic tak jakby go wogóle nie było a flashowałem juz swój telefon
lepiej zainstaluj sobie SEUS. :) flash usb wgraja sie razem z tym programem :)
lepiej zainstaluj sobie SEUS. :) flash usb wgraja sie razem z tym programem :)
seus mam zainstalowany
pisząc ze zainstalowałem sterowniki usb flash miałem na mysli właśnie to, ze zainstalowałem seusa
karaczan
07-11-2007, 17:37
a podpinasz ty telefon do tego kabla?? :lol:
zartuje
sprawdz na innym kompie bo to niemozliwe ze nic ci nie chodzi, moze to kwestia systemu
własnie nie mam takiej mozliwosci zeby sprawdzić na innym kompie... przywróciłem przed chwilą system bo tak mi kolega poradził, dalej nic
juz wiem ze to coś ze sterownikami usb flash... sprawdzałem na kompie kumpla i czyta mi telefon ale gdy zainstaluje seusa ponownie jest ten sam problem tak jakby sterowniki sie nie wgrały :/ czemu te stery sie nie chcą dobrze wgrać??
bo moze jest źle instalujesz... sciagnij je z fraanek.4shared i poszukaj na forum poradnik ja je wgrac :/
ja tam was nie rozumiem.. nie lepiej wgrac SEUS i miec to zglowy ?? mowie tu o poczatkujacych...
ale gdy zainstaluje seusa ponownie jest ten sam problem tak jakby sterowniki sie nie wgrały
Hę... Czytanie ze zrozumieniem :)
wgrywałem te cholerne usb flash chyba z 15 razy!!!!!!!!!!! :twisted: instalowałem seusa.. nic, dawałem komputerowi link do sterownika... nic ja juz nie wiem!!!!!! :twisted:
NIE NO BEZ JAJ!!!!!!!!!!!
sformatowałem dysk sciagnałem fara, da vinci, se toola i phone xs
zainstalowałem SEUS
nie wykrywa fona!!!!!!!!
zainstalowałem epiusb i nic!!!
daje komputerowi sciezke do sterownika ale "w okreslonej lokalizacji nie ma informacji o uzywanym sprzecie" to na pewno nie wina ani kabla, ani fona bo sprawdzałem rózne kable i rózne fony i ciagle to samo