PDA

View Full Version : nie wlancza sie moj w600i pomuszcie mi

sebastian337
11-11-2007, 12:42
Witam mam duzy problem z moim w600i
wczoraj spadł mi na podłoge z 30 cm i sie pojawił biały wyświetlacz potem niby sie logował ale nic nie było widac tylko było widac baterie i zasieg oraz jakies 2 ludziki co sie pojawiły obok zasiegu czytałm na forum ze nalezy wgrac flasha i tak zrobiłem po pewnym czasie wgrywania zatrzymało sie i dalej nie wgrywało i program sie wyłaczył a staneło nas 114 czy cos takiego a teraz moj telefon sie tez nie włancza :( czy jest jakas szansa zeby go naprawic jak nie reaguje na nic nawet na podłączenie do komputera pomuszcie mi jak nalezy go naprawic jakim programem z góry dziekuje w.gif pomuszcie mi

contracts
13-11-2007, 07:18
Według mnie zostały uszkodzone elementy mechaniczne, bo niemożliwe żeby soft się uszkodził przez upadek. Wgrywać możesz seusem 20 razy ale to nie naprawi pękniętej części. Jeśli masz gwarancje to zanieś może naprawią. Jeżeli nie masz gwarancji to spróbuj na mój sposób: rozkręć go na części pierwsze i potem złóż może jakaś część się poluzowała i najdzie na swoje miejsce. Pozdrawiam, może ktoś poda lepszy sposób.

maciejka1990
13-11-2007, 16:16
czytałm na forum ze nalezy wgrac flasha i tak zrobiłem po pewnym czasie wgrywania zatrzymało sie i dalej nie wgrywało i program sie wyłaczył

Jeśli masz gwarancje to zanieś może naprawią
Już nie ma gwarancji, bo sam coś kombinował ;)

Jackal PL
13-11-2007, 16:24
nie wlancza sie moj w600i pomuszcie mi
Słownik kolego, słownik... :/
Sądzę, że twój problem jest spowodowany upadkiem bardziej niż wgrywaniem tego flasha (nieudane fakt faktem). Niestety grzebałeś przy nim więc straciłeś gwarancję (nici z darmowej naprawy) i musisz próbować na koszt własny... Możesz próbować jeszcze raz wgrać flasha (tylko poprawnie, ze sterownikami itd) lub oddać do serwisu (może coś pomogą)...