View Full Version : K800i nie włącza się
Telefon po rozładowaniu nie włącza się, ale reaguje na podłączenie ładowarki lecz nie da rady go włączyć. Wcześniej troche go zalałem, ale działał bez zarzutu. Bardzo proszę o pomoc.
Bulletproof
16-11-2007, 19:23
Jak ci się nie chce włączyć, a po podłączeniu do ładowarki się włącza to może coś z guziczkiem od włączania tel, może nie styka. A jak go zalałeś (na co dokładnie wylałeś substancję płynną :XD: )
Dokładnie to nie ja go zalałem, ale wiem, że "substancja płynna" wylała się na okolice ekranu. Jak podłączę ładowarkę to się włącza ekran ładowania, ale po odłączeniu ładowarki pojawia się klepsydra i telefon umiera.
Ostatni klient Wotana i wgraj nowy EROM - uruchom program i podłącz telefon trzymając 2 oraz 5. Pomaga na niewstające telefony.
http://www.wotanserver.com/WotanClient.exe
Program niestety nie pomógł. W logach programu nie zauważyłem żadnych błędów.
Jackal PL
17-11-2007, 14:23
Założę się, że go porządnie nie wysuszyłeś i teraz nastąpiło zwarcie podzespołów np części płyty głównej... Jak dla mnie jedyna opcja - jak już ten program nie pomógł to chyba kaplica... A zakładam, że wszystko dobrze zrobiłeś ;)
P.S Czyżbym znowu się mylił... :?:
Przeczytałem gdzieś, że trzeba wykupić 1 kredyt żeby program zadziałał. Może, dlatego się nie udało, bo ja nic nie wykupiłem
Jackal PL
17-11-2007, 15:43
Może, dlatego się nie udało, bo ja nic nie wykupiłem
Może, ja nigdy nie korzystałem (nie miałem po co :) ) więc ci nie powiem... :roll:
Jednak ja zostaję przy swojej wersji - coś mechanicznego poszło...
benio. Wotanem w ten sposób co napisałem wgrywa się EROM, i tak wątpiłem czy pomoże, ale zawsze coś. Za wgranie EROMu się nie płaci, przynajmniej tam ;-)
Miałem podobny problem... Wyłączyłem fona bo chciałem coś tam zrobić i jak chciałem włączyć to tylko się ekran świecił na biało, jak podłączałem ładowarkę to też tylko na biało... Dałem do serwisu i okazało się że to oprogramowanie siadło. Może masz coś podobnego :)